Novice

'Lunina belina' zažarela v plesnih ritmih!

Objavljeno:

Skupina Zvita feltna po veliki uspešnici 'Edina', ki je na Youtubu že presegla prvi milijon ogledov predstvavlja novo videozgodbo za svežo skladbo z naslovom 'Lunina belina'. Vnovič gre skladbo z modernim reggaeton ritmom, pesem pa je kot nalašč za začetek poletja. Besedilo je ljubezensko, hkrati pa predstavlja zgodbo, ki se nagiba k zabavi s prijatelji v soju lune. 'Lunina belina' je tako že četrta skladba skupine, v kateri je Zvita feltna združila moči z avtorskim tandemom, katerega sestavljata Rok Lunaček in Blaž Hribar. Tokrat se jim je s svojimi glasbenimi idejami pridružil še producent Daniel Vujević.

Za produkcijo spota je znova poskrbel zvezdnik Djomla KS, ki je zrežiral že video uspešnice 'Edina', v katerem so fantje iz Zvite Feltne uprizorili pravo mafijsko zgodbo. Zgodba se tokrat nadaljuje, a v popolnoma drugačni, komični preobleki. Mafijce so namreč zamenjali preprosti mladeniči, ki na domačem dvorišču skupaj z druščino pripravljajo rojstnodnevno zabavo za prijateljico. Po neuspešnem ribolovu se na žaru pečejo čevapčiči, ob koncu videospota pa zabavo prekine nepovabljen gost, čigar vlogo prevzame prav Djomla KS. Kaj se je zares zgodilo, pa si oglejte v videu.

Blaž Gec, glavni pevec je o novi glasbeni zgodbi povedal: »Veliko smo razmišljali o tem, kakšno skladbo ponuditi našim poslušalcem, ki po veliki uspešnici 'Edina' zagotovo pričakujejo veliko od nas. Zato smo se odločili, da jim bomo podarili sorodno skladbo v podobnih ritmih, ohranili pa smo tudi enako avtorsko in produkcijsko ekipo. Od te skladbe zelo veliko pričakujem, saj je zame ena naših najboljših do sedaj. Po eni strani gre zelo hitro v uho, po drugi strani pa se je kar ne morem naveličati poslušati. Zares srčno upam, da jo bodo poslušalci začutili in bo v njihovih srcih našla svoje mesto in bo tam tudi ostala.«

»Med snemanjem nam jo je sicer malce zagodlo vreme, a se je na koncu vse dobro izšlo. Med ustvarjanjem smo se ogromno nasmejali, predvsem na račun moje ribiške oprave ter legendarnega vozila APE. Video predstavlja nadaljevanje zgodbe 'Edina', saj se tudi tokrat video konča v slogu najbolj napetih akcijskih filmov, a še vedno vse v šali. Verjamem, da bo tudi video naletel na pozitivne odzive ljudi« je o videu še povedal Gec.

[GALLERY_214]

Zvita feltna na družabnih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij