Novice

Luka Nižetić o nepozabnem večeru v Trogirju

Objavljeno:

Restavrirana stara tovarna tobaka iz 20. stoletja je bila več kot odličen kraj za prikaz strastne  ljubezenske zgodbe, ki se izmenjuje z atraktivno lokacijo bazena in hotelskega bara.

Videospot je zgodba o poletni romanci, v kateri ni pomembno kaj je bilo včeraj in kaj nam prinaša jutrišnji dan. Pomemben je ta trenutek, zdaj.

Še nikoli nisem snemal videospot na tako super lokaciji kot je Brown Brach House Hotel. Vse se je odvilo popolnoma spontano. Imeli smo dogovorjen scenarij za video, ki bi se moral snemati na obrobju Samoborskih hribov. Nato sem na Instagramu videl fotografijo bazena in že sem klical. Čez tri dni smo se zbrali na lokaciji. Glavna ženska vloga je pripadla moji prijateljici Martini Ivanković, s katero sodelujem tudi pri muzikalu 'Mamma Mia'. Njena lepota in senzualnost sta me sprostila, tako da sta oba snemalna dneva potekala zelo lahkotno.“

S singlom 'Lagano', pod katerim se podpisujeta avtor glasbe Branimir Mihaljevič in avtor besedila Fayo, se bo Luka predstavil tudi na CMC festivalu 10. 6. v Vodicah. S singlom pa glasbenik napoveduje tudi nov, že četrti studijski album, ki bo izšel prihodnje leto.

Manjšo kreativno ekipo videospota sestavljajo maskerka Marijana Radovniković, modni dvojec Elf, režiserski tandem Igor Ivanović in Sandra Mihaljević.

 

Novo pesem lahko poslušate tudi na Deezerju.

Družabna omrežja

Facebook

Instagram

Youtube

Promo fotografije: www.phunet.com/promo/fotke-luka-nizetic/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij