Novice

Koncert, 15. 12., OLIVERjevih 70 & Zagrebačka filharmonija, Spaladium Arena, Split

Objavljeno:

Koncert, 15. 12., OLIVERjevih 70 & Zagrebačka filharmonija, Spaladium Arena, Split

Edinstven glas,

okrogla obletnica,

in Split, njegovo mesto.

Petek, 15. 12. 2017

OLIVERjevih 70 v Spaladium Areni!

Pretekli petek je bila v Splitu novinarska konferenca, v kateri je Oliver Dragojević napovedal velik rojstnodnevni koncert v sodelovanju z Zagrebačko filharmonijo v Spaladium Areni 15. decembra.

Praznovanje Oliverjevih 70 se je začelo v letošnjem marcu v zagrebški Areni, Split pa je glasbenik pustil za praznovanje v času njegovega pravega datuma rojstnega dne.

Oliver in Zagrebačka filharmonija se bodo prvič predstavili v Splitu v takšni postavi.

Oliver Dragojevič je legendarni glasbenik, ki je kljub svoji veličini ostal skromen in vedno odprt za sodelovanja s kolegi pri različnih projektih.

Po dolgih letih glasbenega ustvarjanja danes še vedno z enakim žarom sedi za klavirjem, igra in poje, ter snema nove pesmi in uspešno koncertira.

Ob spremstvu Zagrebačke filharmonije, pod dirigentsko taktirko prijatelja in sodelavca Alana Bjelinskega, Ante Geleja, zbora Izbor in seveda njegove spremeljevalne skupine Dupini, Oliver napoveduje večer čudovitih skladb, dobre zabave ob najboljši video in avdio produkciji.

Med številnimi glasbeni kolegi, do katerih je že prišla novica o velikem koncertu kot tudi do Splitčanov, se je pokazal izjemen interes za ta veličasten dogodek.

Oliver Dragojević je v svoji glasbeni karieri posnel 23 studijskih albumov, številne kompilacije, prejel mnoge nagrade tako glasbenih strokovnjakov kot občinstva, stal je na svetovnih koncertnih odrih, kot so newyorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House v Sydneyu, …

Vstopnice so že v prodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij