Novice

KO SANJE OŽIVIJO

Objavljeno:

Anna po uspešnem sodelovanju na tekmovanju Slovenija ima talent predstavlja novo skladb KO SANJE OŽIVIJO. 

KO SANJE OŽIVIJO na digitalnih platformah:

https://bfan.link/ko-sanje-ozivijo

Ana Grdadolnik – ANNA, vsekakor ni neznano ime na slovenski glasbeni sceni. Ne le, da je izdala že kar nekaj uspešnih skladb, med katere spadata »Kam« in »Zgodbe, nas je s svojim vokalom presunila tudi v oddaji Slovenija ima talent, kjer si je pripela Ladov zlati gumb.

Danes simpatična Štajerka predstavlja novo skladbo KO SANJE OŽIVIJO, ki pa nas tokrat popelje v svet mladostniške zaljubljenosti.

»Moja nova skladba tokrat govori o medsebojnem dopolnjevanju, iskreni ljubezni in sanjah o skupni sreči« o skladbi spregovori Anna in doda, da se je ne glede na vse vedno potrebno držati tega, da »četudi se naše poti razidejo, jim želimo le najboljše

Pri novi skladbi je sodelovala z že uveljavljeno ekipo, ki je v svetu glasbe poskrbela za obilico hitov. Med tem ko sta besedilo spisala Martin Lesjak in Rok Lunaček, se jima je pri glasbi pridružil tudi Krešimir Tomec.

Skladbi prav tako prilaga videospot, ki so ga tokrat ustvarili VIVA VISUALS (Gal Vivat), KALANY CREATIVE ( Žiga Kalan) in Christian Fluher. Tega so v dveh dneh posenli na dveh lokacija v Mariboru - v Gramofonoteki in Gentry 11 rooms.

»Vsekakor je svojevrstna izkušnja, ko po centru Maribora tovoriš z opremo napolnjene vozičke in pri tem dobiš kar nekaj začudenih pogledov (smeh)« nam o snemanju v štajerski prestolnici zaupa mlada pevka.

-----------------------------------------------------------------------------------

ANNA ONLIN:

FB: https://www.facebook.com/ANNAgrdadolnik

IG: https://www.instagram.com/ana_grdadolnik/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij