Novice

Ko POKA od ljubezni!

Objavljeno:

Fantje iz skupine Harmonk'N'Roll so že pravi stari mački slovenske glasbene scene. Poznani predvsem po svoji neuničljivi energiji in odrski karizmi, s svojo glasbo Slovence zabavajo že 15 let. V tem času se lahko pohvalijo z neštetimi hiti, ko so »Mini kikl'ca«, »Kaj bi se sekiral«, »Ivanka rada sanka«, »Ena na milijon« in mnoge druge. Z menjavo članov in prihodom simpatične pevke Barbare Novak, je tako napočil čas za novo poglavje v njihovi karieri, katerega začenjajo s svežo žur skladbo POKA!

»Nastala je dokaj spontano. Vedno, ko se spravim k pisanju se posnamem s kitaro in nato pošljem ostalim v poslušanje ter se tresem ali bo v redu ali ne« v smehu razloži Boštjan. Kot pravi, pesem tokrat govori o razigranem in sveže zaljubljenem paru, ki drug drugemu pojeta, kako od njune ljubezni vse poka … tako v glavi kot srcih. »Prepričani smo, da smo že vsi kdaj doživeli točno ta občutek!« še dodajo.

Pesem sta napisala Boštjan Kokalj kot avtor besedila in melodije ter Damjan Pančur kot soavtor melodije in aranžer, s katerim sta sodelovala že pri skladbi Ljubica.

»Gre za res poskočno pesem, ki te prav sili k temu, da bi zaplesal in zraven na ves glas zavpil »Poka, poka«. To se je tudi dogajalo, ko smo jo prvič komu pokazali. Največ komentarjev, ki smo jih dobili je, da se pesmi enostavno ne moraš naveličati. In tudi sami se je nismo

Skladba je dobila tudi svojo video zgodbo, ki so jo člani skupine posneli z videoprodukcijsko ekipo Videco, pod taktirko Andraža Glihe. »Želeli smo poudariti, kako pomembni so veliki koraki, kot na primer selitev v skupno stanovanje, v naših življenjih« razložijo. V njem poleg žurerskega dostavljavca pic Žige Tominca in energične ekipe Harmonk'N'Roll tokrat nastopa tudi simpatičen mlad par (Karmen Trnjak in Alex Stare).

»Snemanje je bilo res zabavno. Pri nas mi je najbolj všeč to, da se znamo dobro nasmejati in drug drugega gor držati. Je naporno, seveda, a s tako ekipo nikakor dolgočasno. Priznam, po koncu snemanja bi vseeno lahko spal tri dni skupaj,« razloži bobnar Jernej Žunič, čemur pevka Barbara Novak še doda »Všeč mi je ta pozitivna energija med nami. Ta nas je vse držala pokonci in vse skupaj je posledično toliko lažje steklo. Super smo se imeli in verjamem, da bodo to v videospotu opazili tudi gledalci.«

Prepremiero videospota za pesem POKA so si v kavarni Fantazija Harmonk'n'Rollovci s svojimi prijatelji ogledali že včeraj, med povabljenimi pa je bil tudi Legenda - Božidar Wolfand Wolf.

Vabljeni k ogledu najbolj žurerskega videospota tega leta – POKA! 

HARMONK'N'ROLL ONLINE

FB: https://www.facebook.com/harmonknroll/

IG: https://www.instagram.com/harmonknroll/

WEB: http://www.harmonknroll.si/

YT: https://www.youtube.com/c/harmonknroll/featured

HARMONK'N'ROLL ČLANI:

Barbara Novak

Boštjan Kokalj

Matej Brodanič

Jernej Žunič

Benjamin Lipužič

Gašper Anžič

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij