Novice

Klemen Bunderla in Antipop predstavljajo novo hudomušno zgodbo 'Tvoj Schatzi'

Objavljeno:

Antipop je zasedba, ki sebe pojmuje kot anti-zasedbo in je navdušila že s prvim singlom ''Češnje rabutat''. Ponaša se s hudomušnim pogledom na svet in z barvito produkcijo.

Po debitantskem singlu v eter prihaja že drugi singl 'Tvoj Schatzi'.

Antipop je že v vročih poletnih dneh iskal primernega ''Schatzija'', mesto pa je pripadlo priljubljenemu pevcu, radijskemu voditelju in igralcu ter zmagovalcu 2. sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas. Klemen Bunderla je bil odlična izbira in po kratkem posvetu je stekel bojni plan; pred nami je nova pesem in nov video.

»Klemen Bunderla je eden tistih estradnikov, ki ve, da je humor velikokrat pokrivalo odraza družbe. Klemen ve, kaj dela, je inteligenten in hitro misleč. Vse to prav pride, ko delamo Antipop muziko. Razvili smo pristen in iskren odnos – lahko bi rekli ''anti-slovencelj'' odnos :)
Glede na to, da želiva ljudi šokirat, nasmejat, razjezit, ipd., torej karkoli, kar doseže neko čustveno reakcijo, se nama zdi ''Tvoj schatzi'' kot nalašč za to. Klemen je bil pravi voznik za tole antipop avtocesto, njegovi estradni sopajdaši, ki nastopajo v spotu, pa so bili samo še češnjica na torti."

Klemen Bunderla se je po dveh letih nastopanja po odrih v muzikalih (Veronika Deseniška in Vesna) začel ponovno spogledovati z glasbo. In ko se človek nekaj odločno nameni narediti, se začnejo stvari preprosto dogajati.

»Najprej sem bil zadržan ob povabilu. Ko me je kolega vprašal, če bi sodeloval pri odbitem dvojcu, sem si mislil, ok, naj me pokličeta, najbrž bo vse skupaj ''kr neki''. Potem sem slišal pesem in morali smo se dobiti na kavi. V bistvu se je vse začelo odvijati tako organsko, da bom zdaj nastopil v vsakem komadu dua Antipop. Samo onadva tega še ne vesta, tako da psssst!« je povedal Bunderla o sodelovanju z AntiAnt in PoopyPop.

K snemanju videospota je Buderla povabil prijatelje, pisano druščino, med katerimi so sotekmovalci oddaje Znan obraz ima svoj glas Samuel Lukas, Lucija Ćirović, Ana Maria Mitić, člana priljubljene skupine Zvita feltna, Blaž Gec in Žan Janežič, vokalistka dua Mon'ami, Karmen Kaan, novinarka Tanja Divac in dolgoletna Klemnova prijateljica Anita Gošte. Videospot so posneli v enem dnevu, v studiu, kjer ni manjkalo zabave.

 

Več o zasedbi Antipop:

Dobili smo novo glasbeno skupino Antipop, ki bo slovensko glasbeno sceno razveseljevala z zabavnimi glasbenimi zgodbami.

Dvojec sestavljata AntiAnt (jamranje, kitare) in PoopyPop (programiranje in ostali neerotični instrumenti).

"Že dolgo sva želela ustvariti glasbo, pri kateri ne bi nič imelo repa in glave, hkrati pa bi povedala vse, kar nama gre na živce in v isti sapi predstavlja tragikomičnost življenja. Bolje, da se norca delava iz sebe sama, kot da se delajo norca iz naju ter ostalih sodržavljanov tisti, ki so plačani za to, da naj bi počeli prav nasprotno," pravi Anti.

Pop pa dodaja: "Ob tej priliki bi se rada že vnaprej zahvalila vsem 'hejterjem', ki bodo to glasbo vzeli preveč zares; in vsem tistim, ki bodo to glasbo vzeli tako, kot jo je treba jemati – kot zafrkancijo iz resnih stvari. Midva sva bila vedno čudaka – morda prav zato tako normalno delujeva v tem čudnem času."

Pripravljata tudi album, na katerem bo imela vsaka pesem drugo zgodbo, drug instrument, ki bo vodil novo zgodbo.

Fotografije s snemanja videospota

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij