Novice

Kevin Koradin v novo desetletje vstopa z izpovedno skladbo ‘ZIMA’

Objavljeno:

Uspešen slovenski avtor in glasbenik, ki poleg ustvarjanja glasbe za osebne projekte piše uspešnice tudi za druge uveljavljene glasbenike, po uspešnem letu 2019 v katerem je predstavil ‘Čas’ in ‘Noro srce’, 'Vse ali nič', v novo leto vstopa z čutno a udarno izpovedno skladbo ‘Zima’.

Novi ritmi in ponovno izjemno besedilo izpod Kevinovih rok tvorijo zgodbo o nesrečni ljubezni. “Zima je hladna in tiha, hkrati mogočna … s to prispodobo sem želel opisati občutke, ko se v srce in dušo vseli čustvena otopelost zaradi razočaranja in občutka osamljenosti,” je o skladbi povedal Kevin, ki je pesem ustvarjal v Ljubljani skupaj s producentom Torulssonom.

V novi skladbi se rahlo spogledujem tudi s preteklostjo. V novo pesem sem z nostalgijo, ki je skupna zimi in osamljenosti, želel vključiti glasbo s katero sem odraščal (Depeche Mode, The Cure, Duran Duran, …). Tako je nastala nova izpovedna zgodba v kombinaciji z modernimi prijemi, sodobnim zvokom in produkcijo,” je še povedal Kevin, ki vedno znova navdušuje z glasbenim eksperimentiranjem in zanimivimi sodelovanji.

Že od izida pesmi ‘Adieu’, ter ‘Hard to love’, ki sem ju napisal in posnel še pod imenom Tide, v obdobju od 2009-2011, sem imel željo, da bi ponovno naredil nekaj podobnega a sem čakal na tisto pravo idejo oziroma navdih, ki je končno tudi prišel.
Sodelovanje s producentom Torulssnom se je izkazalo kot prava odločitev, saj sva oba ljubitelja tovrstne glasbe in je bil zato projekt resnično narejen z in za dušo
.”

Kljub bolj otožni vsebini novega singla se Kevin z bližnjo prihodnostjo spogleduje z velikim veseljem, saj ga čaka kar nekaj zanimivih glasbenih projektov o katerih bo prav kmalu več povedal.

Kevin Koradin na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij