Novice

Kevin Koradin predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Noro srce'

Objavljeno:

Priljubljen glasbeni ustvarjalec z bogatimi izkušnjami tako doma kot v tujini, po udarnih ritmih zadnjega singla 'Vse ali nič' predstavlja novo moderno skladbo 'Noro srce', tik pred mesecem ljubezni.

Nova skladba kantavtorja Kevina Koradina, nadaljuje zgodbo po poti, ki jo je utrla uspešnica 'Visoko'.

Noro srce' je moderna in melodična pop skladba, ki jo je Kevin pripravil za prihajajoče pomladne in poletne dni.

Pred pričetkom poletja sem prav začutil, da bi napisal nekaj bolj ležernega, zelo melodičnega a hkrati na trenutke malo bolj živega s svetlejšimi toni kot je bil zadnji singel 'Vse ali nič'. Besedilo je življenjsko, pesem pa ni samo ljubezenska temveč govori tudi o tem, ko se ozreš nazaj, se zaveš svojih napak in želiš novo priložnost v življenju, da postaneš boljši človek. Po težkih preizkušnjah sem odkril v sebi novo veselje in voljo do življenja, ustvarjanja, ki poganja naprej to moje noro srce in me polni z navdihom, da vse to preko mojih pesmi delim tudi z vami,” je ob izidu nove skladbe povedal glasbenik, ki se na samostojni glasbeni poti počuti odlično.

Vrhunskega glasbenika mnogi poznajo bolj v rokerskih tonih, vendar se je z zadnjimi samostojnimi avtorskimi projekti izkazal kot odličen ustvarjalec pop glasbe.

Tokrat ob skladbi predstavlja video besedilo, nove glasbene zgodbe pa se že pripravljajo na izid v zgodnji jeseni.

Kevin Koradin na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij