Novice

Kevin Koradin predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Čas'

Objavljeno:

Priljubljen avtor in glasbenik, ki ustvarja  tudi za druge izvajalce, po uspešnem letu izdaj skladb ('Visoko', Noro srce, 'Vse ali nič' ...), v novi glasbeni zgodbi predstavlja sebe v drugačni čustveni luči.

Puslušalcem se kantavtor v skladbi 'Čas'odpre s pozitivnim sporočilom.

Zakaj takšno poimenovanje nove skladbe? »Naslov 'Čas' sem izbral zato, ker sem prepričan, da v življenju tako kot za vse stvari pride čas tudi za ljubezen, srečo in pozitivne misli. V bistvu je to moja prva pozitivna ljubezenska pesem, v preteklosti sem vedno pisal bolj otožne pesmi, o razhajanju, hrepenenju... Tokrat sem začutil drugače in verjamem, da bodo tudi moji poslušalci to sprejeli kot pozitivno spremembo,« je o novi skladbi povedal Kevin Koradin.

Kevin je tokrat k ustvarjanju pesmi pristopil na bolj preprost način. Skomponiral je pesem 'Čas' z akustično kitaro in želel, da se ta lahkotnost občuti tudi pri končni produkciji. Z dolgoletnim sodelavcem in producentom Cliffordom Goilom sta tako ustvarila melodično pop skladbo, obarvano s pozitivnim tonom in sporočilom.

Prav izvedba nove pesmi 'Čas' je zelo intimna, saj je Kevin sporočilo ljubezenske zgodbe poudaril z mehkejšimi akustičnimi zvoki, ki v skladbi prevladujejo. Skladba je bila v celoti ustvarjena in posneta v poletnih dnevih na slovenski obali.

Za fotografije in vizualno podobo je tokrat poskrbel ruski modni fotograf Ivan Bliznetsov, ki prebiva v Ljubljani.

- skladba 'Visoko'
- skladba 'Noro srce'
- skladba 'Vse ali nič'

Kevin Koradin Facebook
Kevin Koradin Instagram

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij