Novice

Kesha se vrača na glasbeno sceno z novim singlom 'Praying'

Objavljeno:

Včeraj je glasbenica  premierno predstavila tudi videospot za prvi singl, s katerim napoveduje izid novega studijskega albuma ''Rainbow''. Album Kesha izdaja po petih letih, izšel pa bo 11. avgusta pri Kemosable Records/RCA Records.

'Praying' je Kesha ustvarila v sodelovanju z Ryanom Lewisom, Benom Abrahamom in Andrewjem Joslynom. Ryan Lewis (Macklemore & Ryan Lewis) se podpisuje kot producent skladbe, pod režijo videospota pa se podpisuje  Jonas Åkerlund.

''Rainbow'' za Kesho predstavlja nov začetek, zato je okoli sebe zbrala različne soustvarjalce, od Eagles Of Death Metal do Dolly Parton. Ben Folds je skupaj s Kesho produciral naslovno skladbo, medtem ko je Ricky Reed napisal in produciral večino skladb na albumu. Skupina Eagles of Death Metal gostuje v dveh skladbah, Dolly Parton pa v drugačni verziji njene uspešnice iz 80tih let 'Old Flames Can't Hold a Candle to You'. Besedilo je napisala Keshina mama Pepe Sebert, ki je vpisana kot avtorica besedila tudi drugih skladb z albuma »Rainbowa«.

Leta 2010, ko je Kesha izdala svoj prvi album "Animal", jo je Billboard uvrstil na lestvico Hot 100 Artist. Njena uspešnica "TiK ToK", ki je bila tudi Billboardova # 1 Hot 100 Song, je bila najbolj predvajana in prodajana  pesem leta 2010.  Album "Animal" je prodala več kot 8 milijonov izvodov po vsem svetu, skupaj z vsemi albumi pa Kesha šteje več kot  13 milijonov prodanih albumov po vsem svetu.

Kesha je imela 9 uspešnic na prestižni lestvici The Billboard Hot 100, vključno s štirimi na samem vrhu lestvice Top 40 Radio ('TiK ToK', 'Your Love is My Drug', 'Die Young' in 'Timber'). Kesha je bila nominiranka in tudi dobitnica številnih glasbenih nagrad.

Poleg ustvarjanja glasbe za svoje single, se podpisuje pod številne uspešnice glasbenih kolegov Britney Spears, Ariane Grande, The Veronicas, Miley Cyrus, …

Je zagovornica pravic živali, kot prvi globalni ambasador združenja Humane Society International, v katerem se bori za enakopravne pravice vseh ljudi, pa je 2016 prejela nagrado Human Rights Campain Visibility Award. Isto leto je prejela tudi nagradno Billboard's Women in Music Trailblazer.

single 'PRAYING'

iTunes: http://smarturl.it/iPraying

Apple Music: http://smarturl.it/apPraying

Spotify: http://smarturl.it/spPraying

Amazon Music: http://smarturl.it/azPraying

Google Play: http://smarturl.it/gpPraying

Video: http://smarturl.it/vPraying

album "RAINBOW" 

iTunes: http://smarturl.it/iKRainbow

Apple Music: http://smarturl.it/apKRainbow

Amazon Music: http://smarturl.it/azKRainbow

Google Play: http://smarturl.it/gpKRainbow

Spotify: http://smarturl.it/spKRainbow

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij