Novice

KARRA TOKRAT PREPEVA O ZVEZDAH

Objavljeno:

Karra, simpatična mlada Notranjka, ki nas je osvojila s skladbami, kot so 'Daleč od oči', 'Ne laži' in 'Spet in spet', danes predstavlja svoj nov glasbeni izdelek, s katerim nas vabi, da skupaj pogledamo v nebo.

»V navadi mi je bilo, da vsako jesen, tri leta zapored, izdam novo skladbo. Čeprav sem želela da bi 'Pesem o zvezdah' izšla že spomladi 2021, jo na koncu predstavljam šele sedaj … ponovno v začetku jeseni (smeh)« razloži in doda, da vmesna pavza sicer ni bila načrtovana, a je bila vsekakor nujna.

»Potrebovala sem čas zase, saj sem se po pandemiji soočala s hudo nespečnostjo in tesnobo, glasba pa mi je namesto užitka povzročala samo dodaten pritisk. Počitek je bil nujen, da sem se lahko ponovno zbrala, v resnici na novo tudi spoznala in sprejela

V novi skladbi 'Pesem o zvezdah' Karra tokrat spregovori o spoprijemanju z občutki, ki nas prevzamejo ob spoznanju, da čeprav si nekomu tako zelo želimo pripadati, nam ta tega ne more ali ne želi dati. In ta oseba je za nas kot zvezda – čeprav jo vidimo, ne bo nikoli zares naša.

»Zdi se mi tragično, da ljudje tako radi gledajo zvezde na nebu, jih štejejo, si jih kdaj celo prisvajajo in jim nadevajo imena, čeprav so zvezde tako zelo daleč, da je nemogoče, da bi jih imeli. Zdi se mi, da se to pogosto dogaja tudi v odnosih med ljudmi, sploh v ljubezni. Ker rada govorim v metaforah, sem se odločila to med seboj tudi preplesti. Tako je nastala pesem o zvezdah in pesem o ljubezni.«

Tudi tokrat je nova skladba nastala v sodelovanju z Žanom Serčičem, s katerim je tekom let spisala že 3 uspešne glasbene zgodbe.

O VIDEOSPOTU

Skladbi prilaga tudi videospot, ki ga je z Andrejem Srebrnjakom in Laro Rožemberg posnela v Cerknici. V njem spremljamo zgodbo zaljubljenega dekleta, ki mora svoja čustva do partnerja postaviti pod vprašaj in si dovoliti videti širšo sliko.

»Poglobili smo se v kontrast med ljubeznijo do nekoga in strastjo do nečesa večjega od nas – vesolja. Znajdem se v razcepu med tema dvema svetovoma in na koncu izberem potovanje v neznano, saj čutim, da pripadam zvezdam. Zgodba govori o pogumu, da sledimo svojim sanjam, ne glede na ovire« še doda.

 ----------------------------------------------------------------------------------------

KARRA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/karra.musicc/

IG: https://www.instagram.com/tinkaranared/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij