Novice

Jernejeva 'Mavrična princeska'

Objavljeno:

Dolenjski kitarist in avtor v radijski eter pošilja čudovito balado, ki jo je posvetil svoji šestletni hčerki Jerci, ki je v teh dneh prvič prestopila šolski prag.

'Mavrična princeska' je singl z Jernejevega, spomladi izdanega, četrtega samostojnega albuma "V svojem filmu". Sicer zapriseženi roker tokrat hrupne kitare postavlja v drugi plan, saj se predstavlja v malce drugačni, nežnejši luči: »Pesem je pravzaprav posvečena družinam – starševstvo je najboljši rokenrol! Mislim, da se bo v njej našel vsakdo, ki ima otroka.«

Jernej je izid skladbe pospremil z domiselnim videospotom – gre za prisrčno animirano zgodbo, ki je delo ameriške produkcijske ekipe Nayab & Sharoon.

Jernej jeseni sicer nadaljuje promocijo aktualnega albuma, na koncertnih odrih pa ga boste lahko ujeli v zasedbi Jernej Zoran Trio.

Jernej Zoran na družabnih omrežjih:

Uradna spletna stran

Facebook

Youtube

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij