Novice

Jan Plestenjak in Martina Kajfež ponovno skupaj v videospotu

Objavljeno:


‘Iz zadnje vrste’

Eden najuspešnejših glasbenikov in ustvarjalcev uspešnic pri nas,  je ponovno poskrbel za element presenečenja.

K sodelovanju snemanja novega videospota je glasbenik povabil eno najbollj uspešnih slovenskih manekenk in fotomodelov, Martino Kajfež,  s katero je leta 1995 posnel eno lepših slovenskih balad ‘Ker te ljubim’. Danes, več kot 20 let kasneje v novem videu ‘Iz zadnje vrste’ lahko gledalec spremlja nadaljevanje romantične zgodbe, saj sta tokrat  Jan in Martina v vlogi zakonskih partnerjev ter staršev 16-letne hčerke, ki je postavljena na razpotje čustev. Na eni strani ima fanta s katerim se že druži in prihaja iz premožne družine, na drugi strani ji dosedanje občutke prevetri fant iz delavnice, ki ji je popravil poškodovano kolo. Kako se mlada ljubezenska zgodba razplete, poglejte v videu.

Kot režiser se tudi tokrat podpisuje eden najboljših ustvarjalcev videospotov pri nas, Perica Rai, ki je zdaj posnel že peti Janov video, za glasbenika pa je to že 36. Snemali so dva dni na različnih lokacija v Ljubljani.

Ob izidu videa Jan predstavlja tudi singl, ki bo izšel še z dvema predelavama v pop in bolj plesnih ritmih.

‘Iz zadnje vrste’  je že četrti singl iz aktualnega, 13. studijskega albuma »Dvigni krila« iz katerega je Plestenjak predstavil že tri uspešnice, prvo ‘Stara dobra’, za katero je že stalnica za otvoritev glasbenikovih koncertov; sledili sta ji ‘Prelepa za poraz’ ter ‘Dvigni krila’.

Album »Dvigni krila«
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/dvi…
Deezer: http://www.deezer.com/album/11360312
Google Play: https://play.google.com/store/music/a…

Jan Plestenjak na družabnih omrežjih:
Uradna spletna stran: http://www.janplestenjak.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/JanPlest…
Facebook: https://www.facebook.com/JanPlestenjak
Instagram: https://www.instagram.com/janplestenjak/
Twitter: https://twitter.com/janplestenjak

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij