Novice

Izjemno sodelovanje na Sassjinem novem albumu „No problemo“ Savana feat. Darko Rundek

Objavljeno:

Sassja z aktualnega albuma predstavlja še eno zanimivo skladbo 'Savana', ki jo je posnela z izjemnim umetnikom Darkom Rundekom.

Obožujem pesem, ki sva jo z Rundekom skupaj ustvarila, še bolj všeč mi je to, da sem ga spoznala in se družila z njim. Za cel svet je dobrodošlo, da obstajajo ljudje, kot je Darko, vsako sodelovanje z njim je zelo navdihujoče. Imela sem veliko tremo, preden sem mu poslala pesem v poslušanje, saj sem želela ohraniti svoj stil in zvok, ampak sem želela, da se prepozna tudi Rundekovo delo. Vesela sem, da jo je začutil in da sva skupaj posnela nekaj izjemnega,“ je povedala glasbenica, ki je več kot navdušena in ponosna nad sodelovanjem z legendarnim glasbenikom.

Videospot so snemali na Braču v režiji Jasmina Jatića.

To je moje prvo glasbeno ustvarjenje, v kateri enakovredno sodelujem pri pisanju besedila. Rok je predstavil glasbeni del, Sassja pa zgodbo. Začutil sem, da pesem potrebuje objektiven odmik, neko globalno perspektivo, istočasno pa lokalni pečat v melodiji. To nas je odpeljalo v Savano. Odigral sem električne kitare in sintesajzer, drugi elementi pesmi so sami padli skupaj,“ je o pesmi povedal Darko Rundek.

Kot glasbeni producent se podpisuje Rok Kovač – Kantrimen, kot tudi pod večino skladb na albumu: „Celoten proces ustvarjanja pesmi je bil nepozaben, saj je Darko oseba, ki zelo rad in radodarno deli svoje izkušnje. Z njim se lahko res pogovarjaš o marsičem in kar je najbolj pomembno, in seveda dobrodošlo, je to, da ima glasbeno svežino v srcu, ki jo imajo le redki.

Nov single 'Savana' lahko poslušatu tudi na Deezerju: https://www.deezer.com/en/album/49718882

Sassju na družabnih omrežjih: Facebook; Twitter; Instagram

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij