Novice

Ilma Karahmet predstavlja novo izjemno pesem 'Zaledi grijeh'

Objavljeno:

Mlada pevka angelskega glasu se je kot 13-letna deklica širšemu občinstvu predstavila v oddaji X Factor Adria leta 2013.

Danes predstavlja singl 'Zaledi grijeh', ki prihaja iz istega glasbenega studia in avtorja Amila Loje, kot tudi predhodnja uspešna skladba 'Ne zovi me tugo'.

»Vesela sem, da lahko predstavim novo pesem, predvsem sem ponosna na to, da so pri njenem nastajanju sodelovali mladi in talentirani ustvarjalci. Amil Lojo se je ponovno izkazal kot izvrsten skladatelj in producent, « je povedala Ilma.

Avtor pesmi Amil Lojo je o novem Ilminem singlu povedal »Gre za predelavo pesmi, ki je nastala pred petimi leti, ki jo je pela Jasna Gospić. Ilmi je bila pesem izjemno všeč, tako da sva se odločila za njeno predelavo pred nekaj meseci. Tako da je bila prvotna ideja, da narediva le 'piano cover', ki ima danes že več kot 330.000 ogledov na Youtube, tako da je kasneje osnovna ideja prerastla v popolnoma novo verzijo pesmi.«

Ilma Karahmet na družabnih omrežjih:

Facebook

Instagram

Youtube

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij