Novice

Flora & Paris predstavlja novo ljubezensko skladbo 'Brez tebe'

Objavljeno:

Priljubljena slovenska skupina, ki je pesmi osvežila z moškim vokalom, Žanom Libnikom, predstavlja novo skladbo 'Brez tebe'.

Avtorja nove romantične zgodbe sta Jana Sen, ki je napisala besedilo in Matej Fele, ki je ustvaril prepoznavne zvoke skupine, ki je le pred tremi leti predstavila debitantski album "Jutranja rosa".

Za Žana, ki je v oddaji Slovenija ima talent leta 2015 prejel zlati gum od žirantke Ane Klašnja, in skupino je to že četrti uradni singl ('Ples', 'Moja boginja', 'Potujem sam').

Njihovo mehko zvočno noto boste kaj kmalu lahko tudi v živo slišali, saj bo skupina prihodnji teden, v sredo, 31. 1. nastopila v ljubljanskem Prulčku. Vljudno vabljeni k druženju in poslušanju izjemnih glasbenikov, saj skupino sestavljajo elitna glasbena imena kot so Jure Tori, Mitja Tori, ki ustvarjata tudi v skupini Orlek, Matej Fele in saksofonist Rudi Javornik!

Avtorica Jana Sen je o pesmi povedala, da gre za romantično izpoved osebe, ki kljub vsakodnevnim obveznostim ohranja zaljubljeno dušo. »Lepo je biti zaljubljen, še lepše je če se ti ljubezen vrača. Ni pomembno od koga ... le, da občutimo ljubljenost, pa je dan že popoln,« je o novi sladbi povedal pevec Žan in še dodal: »Veselim se predstavitve nove pesmi prihodnjo sredo v Prulčku. Mi že pridno vadimo.«

Flora & Paris na družabnih omrežjih

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij