Novice

FLIRRT V CVETLIČARNO S 'KOMETOMA'

Objavljeno:

Potem, ko nas je pozimi pobožala s pesmijo 'Ko leživa' in spomladi osvežila svoj zimzeleni hit 'Ona' skupina Flirrt spet predstavlja nekaj novega. 'Kometa' lahko prvič v živo slišite 20. 10. v Cvetličarni.

 Pesmi lahko prisluhnete tu:

https://bfan.link/kometa-4

''Pesem 'Kometa' je nastala kmalu za 'Ko leživa'. Pravzaprav še isti dan, le nekaj minut kasneje. Tako da sta ti dve pesmi nekakšni glasbeni sestri,'' izda trenutek spočetja nove skladbe frontman skupine Flirrt in avtor, Rok Lunaček. In ja, če ste dvomili: tudi 'Kometa' sta ena sama ljubezen v akordih in rimah.

''Skupino Flirrt je po 26 letih težko konkretno žanrsko umestiti. Že dolgo nazaj so nam nadeli etiketo 'pop-rock'. Tudi ta je ena od mnogih, a po toliko letih, zdaj, ko vem kaj zares čutim in kaj zares čuti publika pod odrom, ko poje z nami, bi še najbolj iskreno rekel, da smo bend ljubezni. To je še najbolj prav, vse drugo mi je v resnici nepomembno. Ljubezen, no, ta pa mi je najpomembnejša."

Videospot je skupina pod režijsko taktirko Petra Kleve (oz. njegove produkcijske hiše Kleva films) posnela na obali in v njenem zaledju. Zgodba para je v video umeščena kot utrinki življenja, bend pa je le pripovedovalec zgodbe. 

''To je bila res izjemna izkušnja, pa smo v karieri posneli že res veliko spotov. Tudi naporna. Snemali smo dva dneva, od zgodnjega jutra do noči in prav tisti vikend se je sonce po dolgem času odločilo, da bo pokazalo do kam lahko dvigne živo srebro. No, mi (in par, ki je nosilec zgodbe tega videospota) smo zdržali vsled dobre hidracije in enostavnega dejstva – da bend vselej najde senco; tudi sredi ničesar," se snemanja spominja skupina.

Nepozabna je bila tudi vožnja s Citroenovo Diano: "Vsi, ki vozijo starodobnike, vedo, da je to posebna izkušnja. Izjemno nostalgična in čustvena, a zelo zabavna, ko voznik ugotovi, da menjalnika v takšnih avtih ne zna uporabljat. Vozil nas je Rok, bend pa še nikoli ni bil tako bled. In to pri hitrosti le nekaj nad 30 kilometrov na uro," se namuznejo Štefan, Klemen, Domen in Matjaž.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FLIRRT z gosti @ Cvetličarna, 20. oktober

MATJAŽ ZUPAN (CALIFORNIA) * ANJA RUPEL * ALYA * BEPOP * ORLEK


Koncerti skupine Flirrt so poslastica za ljubitelje dobrega pop-rocka, saj so nabiti z udarnimi žurerskim in romantičnimi hiti, ki so odlično prestali test časa - ROMEO IN JULIJA, KO JE NI, KO LEŽIVA, V MOJEM TELESU, PUNCA V BELEM, NJENA BALADA, NA PERONU, POLJUBI ME, INJA ... - odlikujeta pa jih tudi vrhunska glasbena izvedba in povezanost z občinstvom v areni. "Čaka nas glasbena poslastica in koncert, kot ga v 26 letih še nismo odigrali, saj bodo z nami tudi številni glasbeni gostje, s katerimi bomo igrali naše in njihove hite, dodali pa še kakšno presenečenje," obljubljajo nepopravljivi romantiki in žurerji, ki se bodo tokrat na odru glasbeno  prepletli s prekaljenimi ustvarjalci hitov, kot so Matjaž Zupan (California), Anja Rupel, Alya, Bepop in Orlek.

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/278254641301657

vstopnice EVENTIM & PETROL: https://tinyurl.com/28fjcc9t

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij