Novice

Duo Borrison v poletnih dneh predstavlja nove ritme

Objavljeno:

Pesem dua Borisson z naslovom 'Stara ljubezen'  je naletela na tako dober odziv, da sta pripravila tudi klubsko verzijo.

Borisson je sicer dvočlanska zasedba, ki sta jo zastavila prekaljeni kitarist Uroš Planinc, ki je največje uspehe nanizal s svojo skupino Uroš Planinc Group, ki igra predvsem progresivni kitarski rock, in član skupine Nude Gaber Marolt, ki je tudi avtor pesmi in je prispeval vokal.

Klubsko verzijo pa je produciral dvojec Borisson – Lukman.

Romantično nostalgična balada, polna veselja, ljubezni in upanja, bo všeč romantikom v najlepših letih in bo pogrela marsikatero upajočo dušo.

V modernejših ritmih je to vesela pesem, polna upanja in veselja. Hitro zleze pod kožo in prepričani smo, da si jo bo prepeval mariskdo, saj jo boste lahko vrteli na plažah, zabavah, koncertih, itd.

"Sodelovanje v duu Borisson nama prinaša drug način ustvarjanja, drugačen pristop, kjer lahko izraziva ideje, ki jih drugače težje," pravita fanta. Tako da zagotavljata, da bo Borisson zagodel še marsikakšno. Nekaj pesmi že imata v pripravi.

Spremljajte Borrison tudi na Facebook-u.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij