Novice

Dubioza kolektiv podarja brezplačne animirane Viber nalepke!

Objavljeno:

Po izidu singla 'Treba mi zraka', ki jo je skupina ustvarila s posnetki legendarnega glasbenika Dina Dvornika skupina predstavlja novo strateško mednarodno partnerstvo s priljubljeno aplikacijo Viber.

S 900 milijoni uporabniki Viber predstavlja vodilno platformo za interakcijo, dopisovanje, zabavo in ustvarjanje novih priložnosti tudi za glasbenike in njihove poslušalce.

Skupina Dubioza kolektiv je prva glasbena skupina v regiji, ki ponuja integrirano izkušnjo uporabe Viberja s prijatelji. Sodelovanje z Viberjem prinaša 16 animiranih nalepk, ki so dostopne celotnemu svetu, celotna akcija pa poteka ne le v regiji, temveč tudi v Franciji, Italiji, Grčiji, na Madžarskem in v drugih evropskih državah …

Nalepke, s katerimi vedno več komuniciramo in so najbolj uporabljen del komunikacije na Viberju, je oblikoval član skupine Vedran Mujagić.

Ko smo bili mi otroci, smo se družili, dobivali zaradi menjave frnikul, ... medtem ko današnja mladina v komunikaciji izmenjuje nalepke. Nalogo razvijanja Dubioznih nalepk je dobil Vedran, ki je v skupini tudi zadolžen za dizajn,“ so povedali člani skupine.
Brezplačne nalepke lahko prevzamete na povezavi: http://spl.viber.com/stickers/dubioza/web/

Poleg nalepk in javnega profila na Viberju, bo Dubioza prvič v regiji predstavila VIBER BOT, preko katerega bodo lahko sledilci na Viberju sodelovali v nagradnih igrah. S klikom lahko osvojite 2 vstopnici za koncert 16. 11. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Povezava za račun VIBER BOT: http://spl.viber.com/redirect/dubioza/web/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij