Novice

DEJAN DOGAJA in njene POMARANČE

Objavljeno:

DEJAN DOGAJA bo letos dopolnil 30 let, vendar, kot pravi sam, bo po duši vedno ostal žurer. Danes predstavlja novo pesem in videospot z naslovom 'POMARANČE', v katerem pa ne manjka vročih prizorov s skrivnostno temnolasko. 

Prisluhnite POMARANČAM:

https://bfan.link/pomarance

 

MOJA GLASBA JE NAMENJENA ZABAVI

"Danes, ko ima vsak dostop do spleta in ko se zlobni komentarji kar vrstijo, velikokrat slišim, da mi, ki ustvarjamo komercialno glasbo, nismo glasbeniki, da je glasba postala cenena in da so besedila smešno neumna. Zavedati se moramo, da vsaka pesem ni za vsako priložnost, pa tudi za vsak okus ne. In prav je tako. Moja glasba in glasba ostalih glasbenikov, ki igramo predvsem veselice in zabave, se razlikuje od tistih, ki igrajo na koncertih. Zakaj? Ker z nekim komadom in videospotom vedno nagovarjaš svojo ciljno publiko, v mojem primeru tiste, ki si želijo žura do jutranjih ur. In ta glasba ni glasba za globoko razmišljanje o sebi, za žalovanje ipd... je glasba za zabavo, ki si jo zavrtiš takrat, ko ne rabiš razmišljati o ničemer in samo uživaš.« - Dejan Dogaja

 

NOVA LJUBEZEN DEJANA DOGAJA

Poleg zapeljive temnolaske, ob kateri se prestrašeni 'piflar' nikakor ne znajde, lahko v videospotu vidimo tudi Dejanovo novo ljubezen - kodrastega bišona Henrija, ki ga spremlja na vsakem koraku. »Henri je z mano res povsod, prejšnji teden je bil, denimo, na poletih v Planici, maja gre z nami prvič na morje, ... rekel bi, da tudi Henriju zelo dogaja. Če takšne kepice nimaš doma, si ne moreš predstavljati, koliko ljubezni ti lahko podari. Sploh, ko po napornem dnevu s tabo zaspi v postelji

 

VROČI PRIZORI IN SKRIVNOSTNA TEMNOLASKA

Dejan si je v novem videospotu nadel vlogo neiznajdljivega piflarja, ki se pri ženskah nikakor ne znajde. "Priznam, da je bil to zame eden težjih videospotov v moji karieri, saj se za njim skriva ogromno logistike, organizacije in neprespanih noči. Verjamem, da se bodo poslušalci ob vseh dvoumnih prizorih nasmejali vsaj pol toliko, kot smo se mi smejali ob snemanju."

V videospotu mu družbo dela zapeljiva plesalka Tina Dukič, ob kateri težko ostaneš ravnodušen. "Ni mi bilo težko, z veseljem bi vse ponovil še enkrat," z nasmehom priznava Dejan.

______________________________________________________________________________________________

VABLJENI K OGLEDU VIDEOSPOTA

______________________________________________________________________________________________

Avtor originala (glasba in besedilo) je Patryk Pegza, pod slovenski prevod se je podpisala Vera Šolinc, avtor novega aranžmaja in audio producent je Miha Hercog, fotografije so delo Svena Martiča, videospot pa je nastal pod taktirko Žiga Gjura - Globus Videos.

______________________________________________________________________________________________

Kot pravi Dejan, bo tudi zanj kmalu prišel čas za oddih: "Marec je bil zame zelo naporen mesec, vsak vikend smo z Dejan Dogaja Bandom preživeli na odrih, poleg tega pa sem urejal stvari za videospot. Sedaj bo čas za vse promocijske aktivnosti, vikendi pa tako ali tako ostajajo zasedeni z nastopi. Maja grem zato za en teden na morje, da si napolnim baterije za poletno sezono. Do takrat pa upam, da bomo 'POMARANČE' že vsi znali na pamet".

______________________________________________________________________________________________

DEJAN DOGAJA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/dejan.krajnc

IG: https://www.instagram.com/dejan_krajnc/

TikTok: https://www.tiktok.com/@dejankrajnc

YT: https://www.youtube.com/channel/UC0u8Ew-G37BmlXDmtGe2cgg

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij