Novice

David skupaj z Anjo Baš in Samo Sam predstavlja novo zgodbo ‘Tvoje barve’

Objavljeno:

Vedno bolj prodoren soustvarjalec slovenske hip hop scene predstavlja novo glasbeno zgodbo, ki jo je soustvaril v sodelovanju z glasbenim kolegom Samo Sam ('Ta občutek') in pevko Anjo Baš (‘Za zmeraj’) s katerima je že uspešno sodeloval.

Zanimiv glasbeni trio je skupaj soustvaril besedilo, pod glasbeni del pa se poleg Anja Baš podpisuje tudi Alex Volasko.

Skladba ‘Tvoje barve’ govori o načinu življenja, ki človeka prehitro zapelje v sivino golega preživetja. V želji po uspehu in ugajanju prehitro izklopimo sebe. Sporočilo pesmi je prav to, da ne smemo zanemariti svojega notranjega sveta, ki nas varuje pred drugimi. Ohranjajmo svoje želje, svojo pot si moramo utirati sami, vsakdan pa bi morali preživeti v risbah in barvah, ki smo jih sami izbrali.

Anja Baš je o pesmi povedala: “Tvoje barve’ govori o temah, ki so vsem blizu. O prehitrem življenjskem tempu, odločitvah, ki jih sprejemamo v naglici, umetnih obrazih, ki jih nosimo le za druge, jezi, ki nas spremlja, ker se odločamo na podlagi tega, kaj bodo o nas mislili drugi. Hitro lahko pozabiš na to, kdo si, če se preveč trudiš ugajati drugim. Zato se mi zdi zelo pomembno, da vsak od nas najde svojo moč - svet, ki si ga naslika s svojimi barvami.”

O svojem vložku v pesmi je priljubljen hip hop artist, Samo Sam, ki prihaja iz koroškega konca Slovenije, povedal: “Svojo kitico sem napisal dokaj hitro, saj mi je tema blizu in se strinjam, da smo se znašli v času, ko nam družba vedno bolj narekuje kaj bi "morali" početi. Vsaka pot, ki na prvi pogled ni varna in finančno zagotovljena, naj bi bila napačna. Tako ljudje hitro ubijejo "otroka" v sebi in počnejo točno tisto le za to, ker jim prinaša finančno stabilnost, čeprav proti svoji volji.”

O svojem pogledu na zgodbo pesmi je podiplomski študent kineziologije David, povedal: “Sodobni način življenja nas sili v hiter tempo vsakdana. Zelo pomembno pa je, da si kljub natrpanemu urniku odvojimo čas za hobi, prijatelje in družino, … z zagotavljanjem prav tega preprečimo tako fizično kot psihično izčrpanost. Bistveno je, da prav vsak dan preživimo s čimmanj ‘divjanja naokoli’ in stresa. Čeprav je življenje sestavljeno iz vzponov in padcev, ter nas lahko za trenutek slab dan ohromi, poskušajte ostati aktivni in v svojih barvah, saj boste le tako lahko kmalu risali nove in še lepše ‘slike’.”

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij