Novice

Čarobnost sevdaha v Cankarjevem domu 17. oktober, Amira Medunjanin

Objavljeno:

Kraljica sevdaha, kot vrhunsko interpretko radi poimenujejo, bo le nekaj dni pred koncertom v Cankarjevem domu 17. oktobra nastopila na prestižnem glasbenem festivalu na Sardiniji, ki ga organizirajo že 10. leto zapored v čast prezgodaj preminulemu glasbeniku Andrei Parodi.

Za Amiro Medunjanin bo oktobrski koncert že drugi letošnji nastop v Sloveniji, poleti je očarala obiskovalce glasbenega festivala Okarina, v prihajajočih jesenskih dneh pa bo poslušalce ogrela v čudoviti Gallusovi dvorani.

Glasbenica, ki je sevdah uspela približati širšemu krogu poslušalcev na številnih odrih koncertnih prestolnic, saj skladbe rada ovije v blues, jazz in soul ritme, je tudi prva, ki je čutni sevdah predstavila na Tajskem in navdušila.

Po lanskoletnem koncertu z Zagrebački solisti pa bo Amira Medunjanin v sklopu koncertov "Off ciklus" ponovno stala na odru z zagrebškim filharmoničnim orkestrom v začetku prihodnjega leta v dvorani Linski, kjer bo uvodni koncert odigral Stjepan Hauser, že konec tega tedna.

Nakup vstopnic:

Cankarjev dom

Eventimova prodajna mesta

Mojekarte

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij