Novice

Brata Marcus in Martinus predstavljata novo pesem 'Remind Me'

Objavljeno:

Le dva meseca po izidu tretjega studijskega albuma “Moments”, ki beleži več kot 40 milijonov streamov na Spotify in osvaja skandinavske glasbene lestvice, priljubljena brata predstavljata novo pesem.

Remind me’ sta Marcus in Martinus želela vmestiti kot enajstko skladbo na albumu, vendar sta se v zadnjem trenutku odločila, da bosta z njo presenetila poslušalce ob vstopu v novo leto.

Avtor nove uspešnice ‘Remind me’ je norveški producentski duo Rat City, pri ustvarjanju besedila in glasbe pa sta sodelovala tudi dvojčka.

Uživala sva v studio skupaj z Rat City, odlična sta, kar pa je najbolj pomembno je to, da nama je zelo všeč njuna glasba. Mislim, da so simpatije vzajemne, saj smo vsi štirje uživali v vsaki minuti ustvarjanja,” je povedal Martinus ob končanem snemanju z Rat City, Marcus je s ponosom povedal, da je vesel tokratnega sodelovanja, predvesem pa ponujeni možnosti soustvarjanja pesmi od njenega samega začetka.  

O talentiranama bratoma tudi Rat City ni skoparil s pohvalami: “Zelo sta talentirana, delo v studio pa sta vzela izjmeno resno, kar je razumljivo za glasbenika, ko enkrat doseže nivo na katerem sta. Zelo kmalu smo se ujeli, tako da je bilo delo zelo zabavno in enostavno.”

Brata sta o novem singlu povedala: “Gre za zelo pozitivno pesem, ki se odlično znajde na plesišču, v telovadnici ali na valovih radijskih postaj.”

Remind me’ je bonus skladba, ki sta jo fanta kot prenečenje predstavila le nekaj dni pred pričetkom evropske turneje. V letošnji pomladi Marcus in Martinus bosta imela obiskala 15 evropskih mest, na koncertnem odru bosta stala 26 večerov.

O Marcosu in Martinusu

Brata sta norveška največja najstniška izvajalca in skoandinavska pop fenomena zadnjih let. Komaj pri desetih letih letih sta leta 2012 zmagala na norveškem tekmovanju za otroško evrovizijo.

V letu 2015 sta predstavila debitanski album “Hei” in že začela osvajati glasbene lestvice. S singlom ‘Elektrisk’ sta postala najmlajša norveška izvajalca, ki sta osvojila platinasto naklado, video pa je na Youtube najbolj gledan norveški glasbeni videospot v zgodovini. V istem letu sta prejela tudi tri nominacije prestižne norveške glasbene nagrade in se s tem vpisala v zgodovino kot najmlajša glasbenika, ki sta prejela to čast.

V 2016 sta fanta predstavila svoj prvi album v angleškem jeziku “Together”, ter knjigo o njunem življenju. Dvakrat sta razprodala veliko koncertno areno v Oslu, prejela prestižno nagrado za glasbenika leta, ki jo je le leto poprej prejel KYGO.

Z vsako uspešno zgodbo se je krepila tudi njuna podporo na družbenih omrežjih, saj imata že več kot 1,2 milijona sledilcev na Instagramu, več kot milijon sledilcev na Youtube in 2,7 milijonov oboževalcev na Musical.ly.

Z novim albumom “Moments” rušita nove rekorde streamingov, obiskanost koncertov in hitro naraščajočega števila poslušalcev v Evropi!

 

V Ljubljani bosta Marcus in Martinus nastopila 26. marca v dvorani Tivoli!

 

Marcus & Martinus na družbenih omrežjih:

Instagram: https://www.instagram.com/marcusandmartinus 

Facebook: https://www.facebook.com/marcusandmartinus 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3N4FiTxpPQRsrihmTMN349 

Twitter: https://twitter.com/marcusmartinus  

YouTube: https://www.youtube.com/MarcusMartinusVEVO

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij