Novice

Amel Čurić predstavlja novo pesem 'Hipohondar'

Objavljeno:

Zmagovalec X Factorja Adria Amel Čurić po uspešnici 'Kost', ki jo je ob koncu lanskega leta predstavil z Emino Jahovič, predstavlja novo pesem z zanimivim naslovom 'Hipohondar'.

Pesem je izšla istočasno z videospotom, v katerem nastopa priljubljen bosanski igralec Milan Pavlović, ki so ga številni lahko spremljali v serijah 'Mujo i Haso' ter 'Lud Zbunjen Normalan'.

Kadri videospota so bili posneti v okolici Dubrovnika, poleg igralca pa v videu nastopata tudi manekenki, uveljavljeni tudi na svetovni modni sceni, Aida juhić in Ana Bavrka, slednja je bila nedavno izbrana za Miss New World 2017. Kako se je družba zabavala ob Jadranski obali, si oglejte v videospotu.

»Pesem  je posvečena vsem , ki jih mučijo sladke ljubezenske tegobe. Ni poletja brez romance in ena od njih je tudi tema moje nove pesmi. Vesel sem, da imam novo poletno pesem in da sem video posnel v tako super družbi,« je o skladbi in videu povedal Amel.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij