Novice

Aleksander Novak predstavlja novo pesem 'Daleč sva si'

Objavljeno:

Priljubljen primorski kantavtor Aleksander Novak s skladbo 'Daleč sva si' napoveduje tretji studijski album

'Daleč sva si' je pesem, ki govori o odtujitvi bližjih oseb zaradi vsakodnevnih obveznosti. V kolikor se ne zavemo ohlajanja odnosa, lahko sčasoma ta ostane le lep spomin. Mogoče bo Aleksandorva nova pesem poslušalca spodbudila, da se namesto klica ali lepih besed preko družbenih omrežij odloči za obisk. "Ljudje potrebujemo toplino in čeprav se nam mudi zaradi vsakodnevnih obveznosti, bomo veliko lepše živeli če si vzamemo čas za ljudi," je o sporočilu nove skladbe povedal priljubljen glasbenik.

Aleksander Novak bo na prihajajočei album uvstil tudi skladbo 'Ljubezen na dotik', ki jo je predstavil poleti ob rojstvu druge hčerke, s katero je želel v svet poslati sporočilo, da smo vsi enaki in se moramo med seboj povezavati.

Sicer pa sta za Aleksandrom dve leti uspešnega glasbenega ustvarjanja. Poleg predstavitve pesmi 'Te ne izpustim', ki jo je posvetil prijateljici, je v letu 2017 prejel nagrado z najbolj obetavnega avtorja in izvajalca za skladbo 'Mesto rož' na festivalu Melodije morja in sonca, je nastopil na prestižnem glasbenem festivalu Slovenska popevka na katerem se je predstavil s skladbo 'Dotik stare Ljubljane'.

Aleksander Novak na družbenih omrežjih:
Facebook

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij