Novice

2CELLOS v novem videu 'Cinema Paradiso' gosti Oliverja Dragojevića

Objavljeno:

Luka Šulić in Stjepan Hauser predstavljata nov videospot za pesem 'Cinema Paradiso'', ki se nahaja tudi na aktualnem albumu s filmsko glasbo „Score“.

Video sva želela objaviti prav na rojstni dan Ennia Morriconeja, velikega skladatelja in avtorja čudovite filmske melodije 'Cinema Paradiso',“ je povedal Hauser.

Režiser videospota je tudi tokrat dolgoletni Stjepanov in Lukatov sodelavec, Darko Drinovac, kot poseben gost pa se v videu pojavi Oliver Dragojević, eden največjih Hauserjevih glasbenih idolov, s katerm je tudi posnel album. In kot sta povedala, sta želela Dragojevića prikazati v drugačni vlogi. Video so snemali v starem kinematografskem objektu v Sanoborju.

Prihodnji teden, v sredo 15. 11., pa si lahko ob 20. uri na drugem programu Televizije Slovenija ogledate dokumentarni film o Luki in Stjepanu, 2Obraza.

V prodaji je tudi 2CELLOS „Score“ delux izdaja, ki vključuje DVD posnetek koncerta v Sydneyjevski operi. 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij