Novice

2CELLOS bo nastopil v Kijevu pred finalno tekmo lige prvakov s himno evropske nogometne zveze

Objavljeno:

Luka Šulić in Stjepan Hauser sta oblečena v nogometna dresa Real Madrida in Liverpoola oboževalce presenetila z novico na svojem Facebook profilu, da bosta naslednjo soboto na stadionu v ukrajinski prestolnici Kijev priredbo skladbe 'Seven Nation Army' skupine The White Stripes in tudi himne UEFA.

"Ker bova pesem predstavila preden bodo igralci stopili na nogometno igrišče sva se dločila posneti tudi video," je ob izidu pesmi povedal Hauser in še poudaril da oba z Luko obožujeta odlične rife in bobne v originalni skladbi. "Pomislila sva zakaj nebi oba instrumenta odigrala na najinih violončelih. Komaj čakava na nastop, saj bo to nepozabno doživetje. Doživljava ga kot vrhunec najine kariere! Zelo sva srečna in ponosna, da bova lahko del tako velikega in spektakularnega dogodka," je še povedal Stjepan Hauser.

Pesem je 2CELLOS posnel v studiu kjer nastajajo nove skaldbe prihajajočega albuma, kot tudi nedavno predstavljena priredbva 'Eye of The Tiger'.

2CELLOS na družbenih omrežjih:

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij