VALOVI MORJA Bepopovkam prinesli 3.mesto
BEPOP

VALOVI MORJA Bepopovkam prinesli 3.mesto

Bepopovke Alenka, Ana in Tinkara so na letošnjem 43. festivalu Melodije morja in sonca navdušile z novo pesmijo, himno poletju 'Valovi morja'. Gre za pesem s pozitivnim sporočilom, ki v sebi nosi močan poletni utrip. Pesem so močno začutili tudi poslušalci, strokovna žirija in radijske postaje ter tako njihovo novo pesem uvrstili na odlično 3. mesto festivala Melodije morja in sonca.

PREBERITE VEČ
Zaljubljeni Dejan Dogaja razkriva svojo novo...
DEJAN DOGAJA

Zaljubljeni Dejan Dogaja razkriva svojo novo...

Dejan Dogaja s svojim bendom predstavlja novo skladbo in videospot za pesem Obljubim, za katero je prvič sam napisal melodijo in besedilo. "Verjamem, da takšne pesmi od mene marsikdo ni pričakoval," pove Dejan.

PREBERITE VEČ
Pesem za VNUKINJO
MIKI VLAHOVIČ

Pesem za VNUKINJO

Pesem, ki jo je napisal in posnel za vnukinjo še preden se je rodila, je bila prvotno mišljena samo zanjo in za ožji družinski krog. In ob prvem družinskem srečanju in spoznavanju male Ille, se je med darili znašel tudi leseni USB ključek, na katerem je bila pesem. Za pesem ni vedel nihče in je bilo zato presenečenje še toliko večje.

Preberite več
Nekaj lepega
SOPRANOS

Nekaj lepega

Priljubljena skupina Sopranos, ki jo sestavljajo Alenka Husič, Iris Ošlaj, Aleš Zibelnik, Frenk Nova in Dejan Tabor, je v polnem zagonu. Potrebovali so čas, da so po izredno napornih dveh letih poiskali navdih za ustvarjanje, se zaprli v studio in se prepustili ustvarjanju nove pesmi.

PREBERITE VEČ

Albumi

Albumi naših glasbenikov

Glasbeniki

Prelistajte bogat katalog Menartovih glasbenikov.

Galerija

Napovedniki

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij