Menart Records

Menart Records je podjetje, ki zagotavlja zabavo!

Najbolj prepoznavni ritmi domačih in tujih glasbenikov so na vsakem seznamu želja, kot tudi igrače in družabne igre, ki popestrijo vzdušje tako v malih kot tudi v velikih družbah.

Z nami vam ne bo nikoli dolgčas!

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA PRI SNEMANJU NOVEGA VIDEOSPOTA JANA PLESTENJAKA 'POVEJ MI, KAJ BI RADA' V REVIJAH ADRIAMEDIA.

Objavljeno:

 OPOZORILO: Ob prijavi se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v spodaj navedenih pogojih in pravilih sodelovanja izbora »SNEMANJE NOVEGA VIDEOSPOTA 'POVEJ MI, KAJ BI RADA' JANA PLESTENJAKA«. Hkrati se uporabnik ob prijavi zaveže, da je seznanjen s splošnimi pogoji napisanimi na spletni strani www.menart.si.

 

  1. SPLOŠNE DOLOČBE

1.1 Skladno s temi pravili prireja Menart Records in revije Adriamedia Ljubljana »SNEMANJE NOVEGA VIDEOSPOTA 'POVEJ MI, KAJ BI RADA JANA PLESTENJAKA«.

1.2 Pogoji in način sodelovanja pri snemanju videospota so objavljeni na spletni strani www.menart.si

1.3  Čas za prijavo za sodelovanje pri »SNEMANJE NOVEGA VIDEOSPOTA 'POVEJ MI, KAJ BI RADA' JANA PLESTENJAKA« ki bo potekalo v revijah ADRIAMEDIA LJUBLJANA je od 1. 8. 2018 do 24. 8. 2018. Sodelujejo lahko le polnoletne osebe.

 

  1. DEFINICIJE POJMOV

2.1 Organizator in izvajalec »SNEMANJE NOVEGA VIDEOSPOTA 'POVEJ MI, KAJ BI RADA' JANA PLESTENJAKA« je Menart Records, Riharjeva 22, 1000 Ljubljana.

2.2 Pravila prijave na sodelovanje pri snemanju novega videospota Jana Plestenjaka definirajo postopke in pogoje, po katerih vsi prijavljeni sodelujejo.

2.3 Udeleženci so lahko polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki želijo sodelovati v in se strinjajo s pravili prijave, pošljejo svoje podatke (ime in priimek) s pripisom SNEMANJE novega VIDEOSPOTA JANA PLESTENJAKA. Za sodelovanje v nagradnem natečaju je starostna omejitev, vsak prijavljen mora biti polnoleten.

 

  1. POTEK prijav za sodelovanje pri snemanju novega videospota 'povej mi, kaj bi rada' Jana Plestenjaka

3.1 V revijah ADRIAMEDIA LJUBLJANA bodo objavljeni članki, ki bodo pozivali k prijavi za »SNEMANJE NOVEGA VIDEOSPOTA 'POVEJ MI, KAJ BI RADA' JANA PLESTENJAKA«

Za uspešno sodelovanje je potrebno poslati svoje kontaktne podatke (ime in priimek, telefonska številka, e-naslov) prijavnico na e-pošto: info@menart.si ali priporočeno po pošti na Menart Records d.o.o., s pripisom: Snemanje novega videospota 'Povej mi, kaj bi rada' Jana Plestenjaka, Riharjeva ulica 22, 1000 Ljubljana.

3.2 Vsi prijavljeni bodo pravočasno obveščeni o lokaciji in o času snemanja vsaj tri delovne dni pred tem.

Vsi prijavljeni bodo obveščeni na kontakte, ki jih bodo poslali na info@menart.si ali priporočeno po pošti na Menart Records d.o.o.. Menart Records niti ADRIAMEDIA LJUBLJANA nista odgovorna za nepojavljanje prijavljenega v videospotu, ki je posledica napačnih oziroma nepopolnih kontaktnih podatkov ali neodzivnosti prijavljenega.

 

  1. ZASEBNOST IN VARSTVO PODATKOV

Upravljavljalec osebnih podatkov je Menart Records d. o. o. Vsak udeleženec upravljavcu dovoljuje, da vodi, vzdržuje, združuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov. Upravljalec zagotavlja obdelavo osebnih podatkov v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Upravljalec zagotavlja, da bo zbrane podatke hranil in varoval na primeren način, tako da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Upravljalec se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval, posojal ali prodal tretjim osebam brez pridobitve predhodne pisne privolitve.

Udeleženci imajo glede osebnih podatkov, ki se nanašajo na njih, pravico do seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Uveljavljanje svojih pravic pri izvajalcu, Menart Records d.o.o., lahko udeleženci zahtevajo s pisno izjavo, poslano na elektronski naslov info@menart.si. Privolitev k uporabi osebnih podatkov lahko udeleženec kadarkoli prekliče s pisno izjavo na navedeni elektronski naslov, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred preklicem le-te.

 

  1. PRITOŽBE IN REKLAMACIJE

5.1 Pritožbe in reklamacije lahko udeleženci pošljejo na info@menart.si. V primeru utemeljenih pritožb se organizator snemanja videospota Menart Records zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem času in o tem obvestil udeleženca.

5.2 Za vse spore je pristojno Sodišče v Ljubljani, Republika Slovenija.

 

  1. SPREMEMBE

6.1 Organizator snemanja videospota Menart Records lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.

6.2 Organizator snemanja videospota, Menart Records, bo o vseh spremembah in novostih snemanja videospota obveščal udeležence na poslane kontantne podatke.

 

Ljubljana, 30. 7. 2018

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij