Menart Records

Menart Records je podjetje, ki zagotavlja zabavo!

Najbolj prepoznavni ritmi domačih in tujih glasbenikov so na vsakem seznamu želja, kot tudi igrače in družabne igre, ki popestrijo vzdušje tako v malih kot tudi v velikih družbah.

Z nami vam ne bo nikoli dolgčas!

Pravila nagradne igre JUNAKI ZIME 2016

Objavljeno:

Menart Records d.o.o. sprejema naslednja

PRAVILA NAGRADNE IGRE “JUNAKI ZIME 2016”

UVODNE DOLOČBE

Pravila nagradne igre JUNAKI ZIME 2016 (v nadaljevanju “pravila”) določajo pripravo, izvedbo in zaključek nagradne igre JUNAKI ZIME 2016 (v nadaljevanju “nagradna igra”).

 

ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE

Organizator nagradne igre je Menart Records d.o.o.

 

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra traja od 03.10.2016 do 31.03.2017.

 

SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki opravi nekaj od spodaj navedenega:

1 – Pošlje fotografijo/risbo/ skico avtomobila Ford C-MAX in ga opremi za mrzle zimske dni. Poslati mora fotografijo/ risbo/ skico na kateri je uporabil svojo domišljijo in C-Maxu narisal kapo ali mu pnevmatike zamenjal s smučmi ali mu skuhal čaj, … ,

ali

3 – pošlje album popolnoma zapolnjen z nalepkami,

ali

2 – pošlje 50 praznih paketkov nalepk ,

ali

4 – pošlje 15 praznih paketkov nalepk s fotografijo alpskega smučarja Boštjana Klineta.

 

Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje tudi večkrat.

V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe.

Zaposleni v podjetju Menart Records d.o.o. in njihovim ožjim družinskim članom ni dovoljeno niti neposredno niti posredno sodelovati v nagradni igri.

V kolikor se med nagradno igro ugotovi, da je zaposleni ali družinski član zaposlenega zlorabil svoj položaj v svojo korist ali korist sorodnika ali tretje osebe tako, da je vplival na potek žrebanja, je tovrstni izid nagradne igre ničen in prireditelja v ničemer ne zavezuje.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

OPIS NAGRADNE IGRE

Nagradna igra je razdeljena v 4 sklope:

 1. Ford C-MAX: Fotografijo/risbo/ skico avtomobila Ford C-MAX je potrebno okrasiti po svoje. Avto se lahko nariše, fotografira ali fotografijo Ford C-MAX izreže iz revije.  Nato se C-MAXa opremi za zimo tako da se mu na primer nariše kapo, mu pnevmatike zamenja s smučmi ali pa mu skuha čaj …

Svojo foto-zgodbo nam priporočeno pošljite najkasneje do 2. marca 2017.

Ovojnico pošljite na Menart Records d.o.o., Riharjeva 22, 1000 Ljubljana, s pripisom “Nagradna igra JUNAKI ZIME – Ford C-Max”. Poleg izdelka pripišite svoje podatke: ime in priimek, naslov s pošto in krajem, e-mail ter telefonsko številko, na katero vas bomo lahko obvestili o dobitku.

Med vsemi prejetimi fotografijami/ risbami/ skicami ‘spimpanega Forda C-MAX’ bomo 15. marca 2016 izžrebali 1 nagrajenca, ključe avtomobila pa bo prejel na slovesni prireditvi ‘Sprejem slovenskih zimskih športnikov’, ki bo potekala 30. marca 2017 na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Nagrajenec bo ključe avtomobila prejel iz rok JUNAKA ZIME, ki bo v sezoni 2016/2017 slavil najboljši skupni rezultat.

Sodelujoči v nagradni igri dovoljuje javno objavo svojega poslanega izdelka na spletnih straneh Menart Records d.o.o., Summit motors Ljubljana d.o.o., Smučarske zveze Slovenije ter na njihovih socialnih omrežjih.  Ravno tako dovoljuje podjetju Summit motors Ljubljana uporabiti izdelek v promocijske namene.

 

 1. Navijaški komplet smučarjev skakalcevMed vsemi, ki nam bodo poslali poln album z nalepkami najkasneje do 14. januarja 2017, bomo izžrebali:

- 1 nagrajenca, ki bo prejel 1 x NAVIJAŠKI KOMPLET smučarske zveze Slovenija, ki vsebuje:

 • a.        1 x uradna bunda smučarskih skakalcev,
 • b.        1 x uradna kapa smučarskih skakalcev ,
 • c.        1 x vstopnica za ogled tekme v Planici,
 • d.        1 x druženje s športniki,
 • e.        1 x dostop do ekskluzivnih navijaških vsebin,
 • f.         1x modro kartico-člansko kartico SZS,
 • g.        ugodnejši ogledi tekem v tujin.

-          4 nagrajence med katere bomo razdelili po eno uradno kapo oz. naglavni trak različnih panog Smučarske zveze Slovenije.

Za sodelovanje v žrebu je potrebno poslati poln album z nalepkami s priporočeno pošto na naslov: Menart Records d.o.o., Riharjeva 22, 1000 Ljubljana, s pripisom “Nagradna igra JUNAKI ZIME – Navijaški komplet”.

Poleg polnega albuma čitljivo pripišite svoje podatke: ime in priimek, naslov s pošto in krajem, e-mail ter telefonsko številko, na katero vas bomo lahko obvestili o dobitku.

Po koncu nagradne igre bomo vsem sodelujočim v nagradni igri njihove albume z nalepkami vrnili.

 1. VIP vstopnice za ogled tekme svetovnega pokala v Sloveniji

Med 10 (deset) najhitrejših  zbirateljev, ki bodo poslali 50 praznih paketkov nalepk bomo 6-im podelili VIP vstopnico za 2 osebi za prireditve v Sloveniji, kjer se bodo lahko srečali s svojimi JUNAK.

Podelili bomo:

- 6 x po 2 VIP vstopnici za eno od prireditev:

8.-11.12.2016 (Svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki)

7.-8.1.2017 ZLATA LISICA (Svetovni pokal v alpskem smučanju – ženske)

28.-29.2017 ROGLA (Svetovni pokal v deskanju na snegu)

11.-12-2-2017 LJUBNO (Svetovni pokal v smučarskih skokih – ženske)

4.-5.3.2017 POKAL VITRANC (AUDI FIS Svetovni pokal v alpskem smučanju – moški)

23.-26.3.2017 PLANICA (Finale svetovnega pokala v smučarskih skokih – moški)

- 4 x malo MODRO KARTICO.

Za sodelovanje v žrebu je potrebno poslati 50 (petdeset) praznih paketkov nalepk s priporočeno pošto na naslov: Menart Records d.o.o., Riharjeva 22, 1000 Ljubljana, s pripisom “Nagradna igra JUNAKI ZIME – VIP vstopnice”.

Poleg praznih paketkov čitljivo pripišite svoje podatke: ime in priimek, naslov s pošto in krajem, e-mail ter telefonsko številko, na katero vas bomo lahko obvestili o dobitku.

 

 1. JUNAKI ZIME svojo željo pogasijo s 100% naravnimi sokovi!

Med vsemi, ki bodo zbrali in poslali 15 praznih paketkov nalepk s fotografijo alpskega smučarja Boštjana Klineta najkasneje do 31. marca 2017, bomo izžrebali:

-          1 nagrajenca, ki bo prejel 50 litrov sokov RAUCH različnih okusov,

-          30 nagrajencev, ki bodo prejeli bidon Happy day


Za sodelovanje v žrebu je potrebno poslati 15 (petnajst) praznih paketkov nalepk s fotografijo alpskega smučarja Boštjana Klineta s priporočeno pošto na naslov: Menart Records d.o.o., Riharjeva 22, 1000 Ljubljana, s pripisom Nagradna igra “Nagradna igra JUNAKI ZIME – sokovi RAUCH”.

Poleg praznih paketkov čitljivo pripišitete svoje podatke: ime in priimek, naslov s pošto in krajem, e-mail ter telefonsko številko, na katero vas bomo lahko obvestili o dobitku.

 

DNEVI ŽREBANJ

1-    Ford C-MAX : žrebanje bo potekalo 15. marca 2017, predaja ključev avtomobila pa bo na slovesni prireditvi ‘Sprejem slovenskih zimskih športnikov’, ki bo potekala 30. marca 2017 na Kongresnem trgu v Ljubljani.

2-    Navijaški komplet smučarjev skakalcev – žrebanje bo predvidoma 20. januarja 2017.

3-    VIP vstopnice za ogled tekmem svetovnega pokala v Sloveniji – najhitrejši prejmejo nagrado v 8-ih dneh po prevzemu pošiljke na Menart Records d.o.o.

4-    JUNAKI ZIME  s sokovi RAUCH – žrebanje bo predvidoma 31. marca 2017.

 

DOBITKI

Glavna nagrada:

-          1 x enoletna uporaba avtomobila FORD C-MAX

Ostale nagrade:

-          1x navijaški komplet Smučarske zveze Slovenije – smučarjev skakalcev, ki vsebuje:

 • a.        1 x uradna bunda smučarskih skakalcev,
 • b.        1 x uradna kapa smučarskih skakalcev ,
 • c.        1 x vstopnica za ogled tekme v Planici,
 • d.        1 x druženje s športniki,
 • e.        1 x dostop do ekskluzivnih navijaških vsebin,
 • f.         1x modro kartico-člansko kartico SZS,
 • g.        ugodnejši ogledi tekem v tujin.

 

-          4 različne uradne kape oz. naglavni trakovi različnih panog Smučarske zveze Slovenije,

-          6 x VIP vstopnici  za 2 osebi za eno od prireditev,

-          4 x mala MODRA KARTICA,

-          1 x 50 litrov sokov Rauch različnih okusov,

-           30 x bidonov Rauch Happy day.

 

Žrebanja za nagrade bodo izvedena v poslovnih prostorih Menart Records d.o.o. pred 3 člansko komisijo, ki jo sestavljajo zaposleni v družbi Menart Records d.o.o.

Nagrade ni mogoče koristiti delno, jo zamenjati za drugo nagrado ali zamenjati za denar.

Nagrado prejme pošiljatelj, ki je popolno izpolnil pogoj za sodelovanje v nagradni igri in čitljivo zapisal svoje kontaktne podatke.

Vsak udeleženec nagradne igre s prijavo na nagradno igro potrjuje, da v celoti sprejema pogoje nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.

 

ZAKLJUČEK NAGRADNE IGRE

Po žrebanju se napiše zapisnik o poteku žrebanja in nagrajencih. Vsa dokumentacija v zvezi z nagradno igro se hrani v prostorih organizatorja.

 

OBVEŠČANJE NAGRAJENCEV

Nagrajenci bodo o izidu nagradne igre obveščeni preko objave na socialnem omrežju Smučarske zveze Slovenije (Facebook) ter po e-mailu in/ali telefonu.  Nagrajenec v nagradni igri je dolžan spremljati objave na Facebook strani Smučarske zveze Slovenije(sloski.si), prejeta sporočila (Facebook sporočila ter e-pošto) in preverjati tudi e-poštne mape z vsiljeno pošto.

V kolikor se nagrajenec ne javi v 8-ih (osmih) dneh od poslanega obvestila o prejemu nagrade, se nagrada podeli naslednjemu izžrebanemu v nagradni igri. Nagrajenec s tem v celoti izgubi pravico do nagrade. V primeru, da je nagrajenec mladoletna oseba, lahko njegovo nagrado prevzamejo njegovi starši ali skrbniki. Glavna nagrada je prenosljiva izključno na starše ali skrbnike. Nagrajenec oz. prevzemnik vozila ne sme biti mladi voznik.

 

OBDELOVANJE IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Nagrajenec je dolžan pred prejemom nagrade, organizatorju posredovati poleg popolnih osebnih podatkov, tudi davčno številko ter številko osebnega dokumenta, če je nagrajenec rezident RS.

Pridobljeni osebni podatki nagrajencev se uporabljajo izključno za namen izvedbe nagradne igre, za obračunavanje davkov, ki jih predpisuje veljavna davčna zakonodaja  in za posredovanje pristojnemu davčnemu uradu.

Organizator nagradne igre mora vse osebne podatke sodelujočih v nagradni igri varovati v skladu s pozitivno zakonodajo. Osebne podatke lahko uporablja izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

 

AKONTACIJA DOHODNINE

Nagrajenec, kjer vrednost nagrade presega 42 eur je v skladu z Zakonom o dohodnini zavezanec, zato je ob prevzemu nagrade dolžan predložiti davčno številko (rezident RS) oziroma identifikacijsko številko (nerezident). Organizator bo skladno s slovensko davčno zakonodajo obračunal ustrezno akontacijo dohodnine ter izvedel njeno prijavo in plačilo pristojnemu davčnemu organu. Po trenutni zakonodaji le-ta znaša 25% od bruto vrednosti nagrade.

Vrednosti nagrade se nagrajencem vključijo v osnovo za odmero dohodnine na letni ravni, za leto v katerem so prevzeli nagrado.

 

KONČNE DOLOČBE

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil nagradne igre, ki bistveno ne spremenijo pogojev nagradne igre.

V primeru spora so ta pravila prevladujoča glede na vse ostale objave, bodisi v tiskani, elektronski ali drugi obliki. V primeru spora, ki bi nastalo v zvezi z nagradno igro, je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij