Ghost Mecard
Prišli so na zvezdnem utrinku

Ghost Mecard

Legenda pravi, da naj bi ghosti prišli na Zemljo z zvezdnim utrinkom, da bi vznemirili človeški svet. Krotilci, ki ghoste ujamejo, hodijo na Ghostball akademijo, kjer se učijo ghost eujeti v žogice ghostballs. Med njimi je tudi novinec Nejc, ki se v Ghostball akademijo vpiše, da bi priklical svoj partnerski spirit in se naučil, kako ghoste ujamejo v “ghost bitkah.” Lahko Nejc postane veliki krotilec in zaščiti človeški svet pred ghosti? Spremljaj dogodivščine Ghost Mecard na OTO.

Ghost Mecard
Robojajčki
Hello Carbot

Robojajčki

Robojajčki so simpatični mladiči dinozavrov, ki se z dečkom Tristanom podajajo na vrsto zanimivih in zabavnih pustolovščin. Spremljaj Robojajčke na OTO.

Vsi robojajčki
Blazing Team
Najboljši JOJO na svetu

Blazing Team

Skupino najstnikov združuje skrivnostna veščina, ki jim jo predaja mojster Lao Shi. Postani mojster joja in spremljaj dogodivščine Blazing Team Ognjene ekipe na OTO!

Postani najboljši mojster joja
Super krila
Najboljša letala na svetu

Super krila

Super krila so mala letala z rdečim Janom na čelu, ki po vsem planetu za otroke dostavljajo pošto in pakete. Tako na svoji poti okoli sveta spoznavajo različne dežele, ljudi in njihove navade. Dogodivščine junaške ekipe Super kril spremljaj na OTO.

Poleti s Super krili

Igrače

Predstavljamo vam najnovejše in najbolj iskane družabne igre!

Galerija

Napovedniki

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij