Novice

Stella & El Timo združila moči

Objavljeno:

Stelle ne zaustavi niti več tisoč kilometrska razdalja! Tako nam je danes mlada umetnica iz daljne Japonske servirala novo skladbo NI ZAVETJA, pri kateri je tokrat sodelovala z DJ-jem El Timom. Skladbi prilagata tudi videospot, posnet na kar treh različnih koncih sveta. 

Prisluhnite skladbi na digitalnih platformah:

https://bfan.link/ni-zavetja

»Ljudje si včasih ne priznamo, kaj si želimo. Ali koga si želimo. Punco držiš za roko, razmišljaš pa o bivši. To je isto, kot da si v usta nosiš brokoli, a kaj bi zdajle naredil za en dober muffin!« na svoj tipično zabaven način o novi skladbi spregovori Stella, ki trenutno študij nadaljuje kar na Japonskem. 'Ni Zavetja' tako govori o razmerju, ki se je sicer zaključilo, a je vseeno ostalo v podzavesti. »Ni 'šans', da bi si to seveda priznala!« še doda.

Kot smo že opazili, Stella pri glasbenem ustvarjanju zelo rada sodeluje tudi z drugimi izvajalci. Spomnimo se na primer njenih zadnjih, kot so 'Le spomin' s Samantho Mayo, 'Zabluziva' s CHRNS-jem oz. Urbanom Kraljem in 'Dej mi še' s Theom.  

Tokrat se je povezala z El Timom, mladim slovenskim DJ-jem in producentom, ki svojo glasbo širi tudi po tujem trgu. Spoznala sta se lani pri snemanju Stellinega 'coverja' šansona 'Je suis malade', kjer ga je njen glas osupnil.

»Idejo za skladbo sem razvijal že dobri dve leti, jo vmes kar štirikrat preoblikoval, med drugim je doživela tudi izbris podatkov. Nikakor ni steklo (smeh). Šele, ko sem spoznal Stello, je pesem dobila nekaj več in končno tudi zaživela. Z idejami jo je popeljala v novo smer, ji dala svežino … no meni pa bolečo čeljust! (smeh) Ne, ni me udarila (smeh) … le dodobra nasmejala tekom snemanja. Kdor jo pozna, ve, o čem govorim!«  o sodelovanju spregovori Timotej Pirš – El Timo.

BLAZINA, RETRO HALJA IN POLIVANJE Z BARVAMI!

Skladbi prilagata tudi zabaven videospot, tokrat posnet z dvema ekipama na treh koncih sveta. Med tem ko se je El Timo v halji in z blazino pod roko sprehajal po slovenskem hribu ter z nami še dodatno podelil nekaj utrinkov z dopustovanja na otoku Madeira na Portugalskem, je Stella z ekipo japonskih snemalcev napadla tamkajšnji foto studio in ga polila z barvami!

»Žal Žana in Timoteja nisem mogla teleportirat na Japonsko, zato sem morala poiskati novo snemalno ekipo in sem jo na srečo tudi zelo hitro. Hja, spet smo polivali barve. Bilo je veliko … res VELIKO polivanja (smeh). Popleskala sem ogromno belo plahto, par zaščitnih plaht, tla studia, hlače snemalca, svoj računalnik, dokolenke, obleko, lase … lažje bi bilo našteti, česa nisem popleskala. In na koncu se je cel set skoraj prevrnil name. (smeh). Stella spet poliva barve po lepih oblekicah, tokrat na Japonskem! (smeh)« - Stella

»Ona je pleskala, jaz pa sem padal (smeh). Moja naloga je bila čim bolj zmedeno hoditi po hribu, se spotikati in padati. Verjemite, ko hodiš po gozdu v nogavicah, halji in z blazino pod roko, to res ni težko. Verjetno so motoristi, ki sem jih vmes srečal, mislili, da se mi je zmešalo. A najboljši moment je bil, ko smo doma ugotovili, da mi je celo pot domov iz vrat visela halja.« - El Timo

V videu lahko Stello in El Tima gledamo v vlogi bivšega parčka, ki je preko svoje obsesije s preteklostjo še vedno povezan. »S tem, ko obžalujeva propadlo zvezo in se stalno ozirava nazaj, drug drugega oz. samega sebe spravljava v peklensko stanje« še doda Stella.

Ali Timi res samo sanja? Ali Stella res samo slika?

Ali manifestirata utvare, ki se jih ne moreta znebiti?

STELLA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/stella.spela

IG: https://www.instagram.com/stella_spela/

EL TIMO ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/ElTimoMusic

IG: https://www.instagram.com/eltimo_music/

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij