Novice

Skupina Nočna Pravila kliče poletje z novimi plesnimi ritmi.

Objavljeno:

Skupina Nočna pravila, ki se je pred slabimi šestimi meseci predstavila z avtorskim prvencem 'Samo malo' in že skoraj priklikala pol milijonov ogledov na spletni strani Youtube, tokrat predstavlja nadaljevanje romantične zgodbe v pesmi 'Ti'.

V novem videu nastopata glavna igralca, ki sta v uspešnici 'Samo malo' skupaj plesala, a se je njuna romanca končala. Po naključju sta se ponovno srečala na morju, kamor sta se odpravila vsak s svojo družbo. Po nekaj sramežljivih pogledih se je obudila pozabljena strast. Da bi ugotovili, kako se zgodba konča tokrat, si oglejte videospot.

Skupina Nočna pravila je videospot posnela na eni od priljubljenih istrskih plaž pod režisersko taktirko Luke Šviglja, glavna plesalka in igralka je bila Nuša Črnko, vlogo glavnega plesalca in igralca pa je odigral plesalec šova Zvezde plešejo Arnej Ivkovič.

Besedilo in glasbo pesmi je prispeval član skupine in  kitarist Jernej Semič, ki je pri aranžmaju sodeloval s priljubljenim producentom Alešem Zibelnikom.

Skupina upa, da vam bosta pesem in videospot všeč in da vam z njo polepša poletne dni.

Nočna pravila na družbeni oomrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij