Novice

Simon Vadnjal v novo leto vstopa z novo glasbeno zgodbo

Objavljeno:

Po čudovitem letu, nastopu v finalnem večeru na izboru pesmi za Evrovizijo in odmevnemu sodelovanju s priznanim režiserjem Rudijem Uranom za skladbo 'Pozabila navodila', je Simon čustven vstop v novo leto, saj je že drugič postal očka, proslavil s sodobnimi pop ritmi.


'KAM?'

Prazne ulice, trgi, zapuščena otroška igrišča. Takšni, na trenutke srhljivi prizori, so bili ena od stalnic preteklega leta in zaenkrat nič ne kaže, da bo kmalu drugače. Stanje duha v slovenski družbi ni rožnato, če se ozremo preko meja, ni dosti boljše.

»Je še dobrega malo vsaj ostalo? A te sploh še kdo nasmeji?«

»Ob pogledu na ljubljanske ulice, ki so po začetku policijske ure vsak dan videti kot iz znanstvenofantastičnih filmov, sem dobil idejo za videospot. Kaj bi si ob teh prizorih mislil nič hudega sluteč vesoljček, ki bi zataval na Zemljo v kovid časih in skušal navezati stik?«, je o navdihu za novo pesem in video zgodbo povedal avtor besedila ter pevec Simon Vadnjal.

»Kam? Pot vsaka zdi se mi enaka. A smo zašli?«

Režijo videospota je tudi tokrat prevzel Rudi Uran (Studio Kramberger Uran), ki je Simonu v odmevni pro bono akciji s skupino številnih sodelavcev pomagal že do videospota za pesem »Pozabila navodila«, za 3D animacije osrednjega lika – vesoljčka – pa je poskrbel Sergej Glacier (Glacier Peak Production).

»To so taki časi: naši / vaši. Kam smo zašli?«

Pesem 'Kam?' je ponovno sad sodelovanja avtorja glasbe Kevina Koradina in nizozemskega producenta Clifforda Goila. Snemanje vokalov je bilo prilagojeno trenutnim razmeram, saj je s pomočjo spleta in tehnologije potekalo na liniji Ljubljana, Karibsko otočje in slovenska Obala.

»S Simonom nadaljujemo skupno zgodbo in glasbeno pot. V vseh pogledih napredujemo kot tim in nova skladba 'Kam?' je dober primer zrelega in kvalitetnega glasbenega sodelovanja,« dodaja Kevin Koradin.

'Kam?' na digitalnih platformah: https://backl.ink/144004097

 

Simon Vadnjal na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij