Novice

SIMON ROSC z udarno poletno skladbo NAJ GORI

Objavljeno:

Simon Rosc po večletni pavzi predstavlja udarno novo pesem NAJ GORI, prepleteno s plesnimi latino ritmi. Skladbi prilaga tudi spremljevalni videospot.

NAJ GORI na vseh digitalnih platformah:

Spotify: https://spoti.fi/3cVmTUK

Apple Music: https://apple.co/3Bmjwjg

Deezer: https://bit.ly/3ROdVYs

»Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa in prebudi strastna čustva. Zagotovo ste kdaj občutili te razdražljive občutke, ki zmešajo glavo in se zdi, kot da celo telo gori. Naj gori!« o svoji novi skladbi spregovori Simon Rosc, ki pa na slovenski glasbeni sceni ni novinec.

Simona smo prvič spoznali kot polfinalista oddaje Slovenija ima talent leta 2011, kjer je s svojim petjem navdušil tako žirijo kot gledalce. Po končanem šovu je mladi umetnik izdal svoj prvenec Eno šanso mi dej, kasneje pa glasbeno kariero zavoljo novinarstva postavil na stran. »Vseeno sem ostal zvest glasbi. V tem času sem veliko ustvarjal, sedaj pa se svoje skladbe odločil postopoma tudi podeliti z javnostjo. NAJ GORI je le prva v nizu mnogih, ki še prihajajo« še doda.

Pod melodijo in aranžma, ki ju prepletajo latino ritmi, se je podpisal Željko Mladenović, besedilo pa je spisal Simon sam. »Skladba je kot nalašč za miganje z boki, za ples v kakšni vroči poletni noči. Glede na to, da je del besedila tokrat v španskem jeziku, sem prepričan, da vas bo skladba vedno tudi popeljala v poletje,” pravi Simon in doda, da mu je pri španščini pomagal prijatelj Anže.

Skladbi tokrat prilaga t. i. 'lyrics video', za katerega je prepričan, da bo kot nalašč za pevske večere s prijatelji. Vabljeni k ogledu in seveda prepevanju ????

----------------------------------------------------------------------------------------

SIMON ROSC ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/rosc.simon/

IG: https://www.instagram.com/symonmusic88/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij