Novice

Saša Lendero ponovno zažarela!

Objavljeno:

Saša Lendero na dan žena predstavlja novo skladbo TA NOČ JE NAŠA (O, ja, ja), s katero tokrat slavi prijateljstvo in poudarja, da je življenje polno lepih trenutkov – včasih se ustvarijo sami, včasih pa si jih moramo pričarati.

»O, ja ja, ta noč je naša! O, ja, ja, naj se ne konča!« na dan žena prepeva Saša Lendero. Po zadnjih odlično sprejetih skladbah 'Daj tekilo' in 'Da ne padem dol', naša najbolj znana levinja glasbeno pot nadaljuje z novo žur skladbo. Z njo tokrat slavi prijateljstvo in lepe trenutke, za katere pa pravi, da jih moramo ne le znati videti, ampak tudi izkoristiti.

'Ta noč je naša (O, ja, ja)' je nastala v sodelovanju z Miho Hercogom, avtorjem glasbe in aranžmaja, sama struktura pa po svoje simbolizira ritem življenja. »Kot življenje, ki svoj ritem in vzdušje menja takrat, ko to najmanj pričakuješ,« razloži. Medtem ko se začne v stilu (mehiškega) valčka, zelo kmalu doživi močan stilski in ritmični preobrat ter tako postane energična pop skladba.

»Večina mojih poslušalcev je tokrat pričakovala čustveno izpovedno pesem, v stilu 'Ne grem na kolena', preko katere bi obračunala z enim obdobjem svojega življenja. A trenutno potrebujem pesem, ki mi da energijo in ki slavi tiste lepe trenutke življenja« razloži Saša in doda, da to vseeno ne pomeni, da izpovedne pesmi ne bo.

»Neverjetno število ljudi mi je v tem času pisalo, da gredo čez podobne preizkušnje, kot jaz. Skladbo želim tako posvetiti tudi njim in srčno upam, da jih navda z novo energijo in upanjem. Glasba celi rane in nas opominja, da gre življenje vedno naprej«.

 

»PREPOVEDALI SO MI SKAKATI!«

 

Kot je živahen drugi del skladbe, je živahno tudi vzdušje v novem videospot, ki ga je Saša s produkcijo Pavec posnela v ljubljanskem lounge bistroju 369. V njem lahko poleg zapeljivih plesalk in zabavnih natakarjev vidimo tudi Ruskota Richija, znanega slovenskega izvajalca, ki kot del spremljevalnega banda skrbi za zabavo. Kot smo izvedeli, se je žur nadaljeval tudi med pavzami, zaradi česar je Saša dan označila kot dan glasbe in ne dan snemanja videospota.

Seveda nismo mogli mimo vprašanja, ali se je tudi tokrat med snemanjem znašla na svoji zadnjici, kot  pri 'Tekili'.

»Tokrat mi je uspelo ostati na nogah (smeh). Lahko da zato, ker so mi prepovedali skakati, ker so želeli bolj 'ženstvene gibe' (smeh). Večino časa sem tudi stala na 'wooferju', ki ima na sredini luknjo, tako da priložnosti za padec je bilo kar nekaj. Na koncu sta mi plesalki morali dobesedno 'nastaviti'  noge v pozo, ki je izgledala dobro … od takrat dalje se nisem več smela prestavljat.«

Vabljeni k ogledu videospota!

 

SAŠA LENDERO ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/lendero

IG: https://www.instagram.com/sasa_lendero/

YT: https://www.youtube.com/@sasalendero7

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij