Novice

SAMANTHA MAYA in STELLA predstavljata duet LE SPOMIN

Objavljeno:

Dve izmed najopaznejših mladih pevk in avtoric, ki se vztrajno vzpenjata proti vrhu, vstopata v leto 2022 s s kitarami prepojenim duetom 'Le spomin'. Priljubljene pesmi, kot so 'Glas', 'Muza', 'Sanjava', 'Ocean', 'Kar si želiš' in 'Ta neki neki' pa sta že lani z bendoma popeljali tudi na koncertne odre.

 Poslušanje/Nakup pesmi LE SPOMIN: https://bfan.link/le-spomin

Stelle in Samanthe Maye ni več treba posebej predstavljati, saj njune pesmi redno osvajajo vrhove radijskih lestvic. Samantha Maya se lahko pohvali tudi že s kakšno Popevko tedna na Valu 202, Stella pa je bila lani nominirana za zlato piščal kot novinka leta. Njuno glasbo predvajajo tako nacionalni kot komercialni radii, odlično formo pa kažeta tudi na glasbenih odrih, od festivala Lent do legendarne portoroške Kanele.


"Spoznali sva se, ker sva po naključju obe izdali album v začetku prejšnjega leta. Dogovorili sva se, da si ju izmenjava, se dobili na kavi, se zaklepetali, ostalo pa je zgodovina," pove Samantha Maya. Stella k temu dodaja, da je: "Za obe zelo pomemben del ustvarjalnega procesa pisanje besedil. Na ta način izražava svoje misli in občutke, po drugi strani pa se lahko res vživiva v pesem, ko jo izvajava."


Refren pesmi LE SPOMIN so ljubitelji njune glasbe v živi izvedbi že lahko slišali med decembrskimi radijskimi gostovanji, recimo v Jutru ob kavi in kitari na Radiu Maribor ter dobrodelnem maratonu Radia 1, zdaj pa končno prihaja na radie v čistokrvni studijski verziji, v kateri ne manjka rockovskih kitar. 


"Pesem govori o poslavljanju od osebe, čeprav še nočeš, da gre. Slovo s sabo vedno prinese en kup občutkov, in vmes je nekakšna faza, ko že greš naprej, a se še vedno oziraš nazaj na vse spomine in se malo kopaš v nostalgiji. Le spomin je ta faza. Ampak na koncu je važno, da uživaš v trenutku skupaj z ljudmi, ki te obkrožajo, ki jih imaš rad in s katerimi z veseljem preživljaš svoj čas. Kopica takšnih trenutkov je ujeta v videospotu, s katerim želiva predstaviti ne le končne pesmi, temveč tudi ustvarjalno pot, ki naju je pripeljala do sem. Od poplesavanja med vajo z bendom, nazdravljanja z otroškim šampanjcem za novo leto, do polivanja tatarske omake med pavzo za kosilo, vse smo posneli!" pravita mladenki združeni pod praporom SM&S, ki že komaj čakata, da se odprejo koncertni odri in svojo glasbo spet poneseta med ljudi tudi v živo!

SAMANTHA MAYA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/samanthamayamusic

IG: https://www.instagram.com/samanthamayaa/

 

STELLA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/stella.spela/

IG: https://www.instagram.com/stella_spela/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij