Novice

Neuner Bruda predstavlja nov singl in videospot

Objavljeno:

Ljubljanski hip hop artist z novim imenom predstavlja nove ritme

'Vse, kar vidš'

Nejc Žehelj, ki ga je slovenska hip hop scena spoznala pod vzdevkom 9ka, ob spremembi imena v 'Neuner Bruda' predstavlja tudi nov avtorski singl 'Vse, kar vidš', ki ga je posnel v sodelovanju z dolgoletnim prijateljem Benjaminom Dolićem, ki se v novem singlu prav tako predstavlja z novim imenom 'Usually Quiet' .

Neuner Bruda se z novim imenom in novimi cilji podaja v nove glasbene zgodbe z novimi sporočili.

Trud, vztrajnost in želja so sporočila pesmi, ki so jih v videospotu pomagali poudariti vrhunski športniki. Prav zato je Neuner Bruda izbral športno tematiko z nagovorom k ustvarjanju tistega, kar nas izpopolnjuje. »Cenim ljudi, ki so fokusirani, se trudijo in strmijo za svojimi cilji,« je povedal Neuer Bruda ob izidu pesmi in videa, pod katerega se podpisuje tudi kot režiser.

V videu sem med drugimi pojavita tudi Uroš Jurišič, vrhunski MMA borec, ki ima za seboj že 6 zmag, ter Đan Doan Ibraimov, mlad nogometni up.

Galerija fotografij

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij