Novice

Nejc Trček predstavlja novo avtorsko skladbo 'Kar si želim'

Objavljeno:

Po debitantski skladbi 'Zakaj ne poveš' je 22-letni glasbenik, ki se je dolga leta kalil v številnih glasbenih zasedbah in se v letošnjem letu odločil za samostojno glasbeno pot, predstavlja že drugo avtorsko skladbo 'Kar si želim', ki jo je tudi tokrat ustvaril in posnel v sodelovanju z Alexom Volaskom, prejemnikom številnih glasbenih nagrad in avtorja mnogih uspešnic. 

»Pesem je nastala čisto spontano. Z Alexom sva želela ustvariti poletno skladbo s simpatično in pozitivno zgodbo. Najprej je nastala melodija, nato pa sva napisala še besedilo in dodala tak moderen power pop rock aranžma, v katerem se res dobro počutim,« je o ustvarjanju povedal Nejc in o pesmi še povedal: »Pesem govori o ljubezni, o izjemni energiji med zaljubljencema, ki uživata v trenutkih in se veselita skupne prihodnosti. Zato tudi težko opišem sporočilo pesmi, kot le, da je v pravi ljubezni včasih težko ubesediti občutke.Pomembna so dejanja in včasih je potreben le nasmeh za lepši dan.«

Pesem 'Kar si želim' je bila ustvarjena in posneta v studiu Alexa Volaska, videospot pa je Nejc skupaj z režiserjem Maticem Gabrielom ter igralcema Sabino in Ernestom Prišličem posnel v čudoviti Izoli.

Glasbenik, ki bo bližnji prihodnosti predstavil tudi svojo spremljevalno ekipo skupaj z novim avtorskimi projekti, je poletje preživel precej delovno. Poleg ustarjanja novih skladb in nastopov, se je pripravljal na novo šolsko leto, saj je učitelj kitare in bas kitare na ljubiteljskem programu v glasbeni šoli.

Nejc Trček na družbenih omrežjih:

[GALLERY_287]

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij