Novice

Natalija Verboten v pomlad vstopila z novo romantično skladbo 'Ljubim'

Objavljeno:

Pesem, katere besedilo je nastalo pod peresom Karmen Stavec, je posvečena ljubezni in vsem, ki to v sebi tudi nosijo. Je produkt navdiha in iskrena izpoved ljubljene ženske. »Beseda 'Ljubim' mi pomeni vse, kar je Karmen zapisala v refren besedila,« je povedala Natalija in dodala, da skladbo posveča vsem, ki so ljubili, ljubijo in še bodo ljubili, saj je ljubezen univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti.

'Ljubim da tvoja sem, da nočeš biti sam, ljubim to da sebe daješ mi, ljubim, da z mano si, vse tvoje nežnosti, ljubim tudi še kako me ljubiš ti. Ljubim da še goriš za najine noči, ljubim, da edini zame si, ljubim, da še si ti, moje neumnosti mi na koncu vedno tiho oprostiš.' '

Sama zamisel in režija videospota je delo vsestranskega umetnika Igorja Jelena Iggy-ja, ki je navkljub Covid času uspel skladbo oviti v nepozabno filmsko zgodbo.   »Moram priznati, da se mi je s sodelovanjem z izjemnim umetnikom Igorjem Jelenom Iggy-jem uresničila dolgoletna želja – redno spremljam njegovo delo na različnih področjih, tokrat pa so se najine poti končno srečale,« je sodelovanje komentirala Natalija.

Čeprav je skladbo v studiu Martina Štibernika, avtorja melodije in aranžmaja, posnela že pred dobrima dvema letoma, jo je zaradi situacije izdala šele sedaj.  

Natalija Verboten na družbenih omrežjih:

FB: https://www.facebook.com/NatalijaVerboten

IG: https://www.instagram.com/natalijaverboten/

web: http://www.natalijaverboten.com/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij