Novice

Katja M - En, dva, tri

Objavljeno:

Katja M se je širši javnosti prvič predstavila na Melodijah morja in sonca 2009,  nato je svojo glasbeno pot nadaljevala kot članica skupine Foxy Teens, sedaj pa že vsaj štiri leta ponovno utira samostojno glasbeno pot ('Poišči me', 'Drugačna', 'Nova noč', 'Obala nori').

V letošnji pomladi predstavlja novo avtorsko pesem 'En, dva, tri' v njenih najljubših dance ritmih, za katero je posnela tudi videospot.

O novi skladbi, ki v sebi nosi osebno izpovedno sporočilo je Katja povedala, da je navdih za njo dobila zaradi razočarane ljubezni: »V stanju razočaranja je v meni vrelo različnih občutkov, ki pa sem jih nato izrazila in izlila skozi pisanje. Ustvarjanje mi je torej pomagalo, da sem lažje šla skozi obdobje razočaranja, ki sem ga doživela.«

Videospot, pod katerega se podpisuje snemalec in režiser Marko Duplišak,  so posneli v enem dnevu v priljubljeni ljubljanski kavarni Nebotičnik.

Glasbenica, ki se lahko pohvali tudi z dvema lepotnima lentama, miss spleta in komercialne televizijske postaje TV3 v finalnem izboru za Miss Slovenije v 2014 se je v preteklem letu lotila tudi projektov, ki niso povezani z njenim glasbenim ustvarjanjem.

Kot je sama povedala, svojega klica po ustvarjanju ne omejuje, tako jo je pot ponesla tudi v pisanje knjige za otroke 'Potovanje v čarobni svet', ki je luč sveta ugledala pred enim tednom. Sama se podpisuje kot avtorica besedila in risb v knjigi, kot tudi glasbe na albumu, ki je v kompletu s knjigo.

Tretji večji Katjin projekt je Portal brezmejnega in celovitega življenja z imenom Čarovnija življenja: »Poskušam združiti vse področja mojega delovanja in z njim navdihniti ljudi, da tudi sami začutijo lastno brezmejnost.«

 

 

Galerija fotografij

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij