Novice

Justin Timberlake s singlom ‘Filthy’ napoveduje izid novega studijskega albuma “Man Of The Woods”

Objavljeno:

Prejemnik desetih grammyjev in štirih emmyjev bo čez dobre tri tedne predstavil četrti samostojni studijski album “Man Of The Woods". Ob Timberlakeu se kot soavtor glasbe in glasbe podpisuje Timbaland, pri ustvarjanju albuma sta sodelovala tudi producenta Danja in Larrance Dopson.

“Man Of The Woods” glasbeni kritiki ocenjujejo kot najbolj ambiziozen Timberlakov album. Z združevanjem različne glasbe in s sodelovanjem z glasbeniki kot so The Neptunes, Alicia Keys, Chris Stapleton in seveda Timbaladom, z novim albumom Timberlake razkriva osebne zgodbe, ki so jih navdihnile glasbenikova žena, sin in glasbena pot iz rodnega Memphisa do danes,kjer je zdaj.

Barven in futurističen videospot ‘Filthy’ je režiral večkrat nagrajen Mark Romanek, ki je s Timberlakeom že drugič sodeloval pri kreiranju edinstvenega videa.

Od 18. janurja bo Timberlake vsak teden predstavil eno pesem iz albuma, ki bo pospremljena tudi z videopodobo.

Le dva dni po uradnem izidu ploščka, 4. februarja,  bo Timberlake nastopil v polčasu največjega ameriškega športnega dogodka Super Bowlu.

Izjemno talentiran glasbenik in igralec Justin Timberlake je eden bolj cenjenih ustvarjalcev našega časa. V bogati glasbeni karieri se lahko pohvali s 32 milijoni prodanih albumov, razprodanimi koncerti na največjih svetovnih prizoriščih in številnimi nagradami in nominacijami.

Vsi trije samostojni albumi (“Justified”, “FutureSex/LoveSounds” in “The 20/20 Experience”) so prejeli številne platinaste in multiplatinaste certifikate po svetu, ni zanemarljivo tudi dejstvo, da ima glasbenik kar pet uspešnic, ki so se povzpele na 1. mesto lestvice Billboard Hot 100, kar sedemnajst se jih je uvrstilo med najboljših deset, osvojil pa je tudi naslov največ prvih mest lestvice Top40 10 med moškimi izvajalci.

Nedavno je Timberlake izdal singl ‘Can’t Stop The Filling’, ki je pospremil film Troli in je prejel štiri plastinaste naklade. Z uspešnico je glasbenik debitiral tudi na Billboardovi lestvici Hot 100, ob vsem tem pa je bila skladba najbolj prodajana v Združenih državah v 2016. Prav za ta singl je Timberlake prejel grammyjevo nagrado za najboljšo pesem napisano za film, ter prejel oscarjevo in Golden Globe nominacijo za najboljšo pesem.

Timberlake je nastopil tudi v številnih filmih, prejel pa je oskarjevo nominacijo za vlogo  v filmu ‘Socialna omrežja’. Za nastope v priljubljeni oddaji Saturday night Live je prejel kar štiri emmyjeve nagrade.

Seznam skladb na albumu:

1

Filthy

   

2

Midnight Summer Jam

   

3

Sauce

   

4

Man of the Woods

   

5

Higher Higher

   

6

Wave

   

7

Supplies

   

8

Morning Light (feat. Alicia Keys)

   

9

Say Something (feat. Chris Stapleton)

   

10

Hers (Interlude)

   

11

Flannel

   

12

Montana

   

13

Breeze Off the Pond

   

14

Livin' Off the Land

   

15

The Hard Stuff

   

16

Young Man

   

 

Uradna spletna stran:

www.JustinTimberlake.com

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij