Novice

INA BAŠ v novi skladbi spregovorila o upanju

Objavljeno:

ŠE VEDNO LJUBIM TE, nova čutna skladba Ine Baš, se bo zagotovo dotaknila tudi vaših src. Pesem, odpeta na prelepih slovenskih lokacijah, kot sta Soča in Golica, tokrat namreč spregovori o upanju. "Še vedno ljubim te je prikaz, kako pomembno je negovati odnos in v njem ohranjati spoštovanje ... če tega ni, lahko hitro izgubi svoj žar."

Tudi najmočnejša ljubezen med dvema včasih ni dovolj, da odnos kot tak obstane. Pridejo ovire, zaradi katerih se poti razidejo … a upanje ostaja. O tem tokrat v svoji novi baladi spregovori tudi čudovita Ina Baš.

"Še vedno ljubim te je prikaz, kako pomembno je negovati odnos in v njem ohranjati spoštovanje ... če tega ni, lahko hitro izgubi svoj žar" o pesmi razmišlja Ina in doda, da ima tudi zanjo poseben pomen »ko smo jo ustvarjali, sem bila tudi sama v zelo težkem obdobju. Pesem sem res začutila in vanjo dala svoja čustva. Verjamem, da bodo ta ob poslušanju začutili tudi drugi.«

Besedilo in glasba sta tokrat delo Roka Lunačka, priznanega tekstopisca in glasbenika, katerega skladbe v hipu postanejo uspešnice, pod aranžma in produkcijo pa se tokrat podpisuje Aleš Zibelnik, s katerim Ina sodeluje že od samega začetka njene glasbene poti.

»Ekipa je bila res fantastična. Izjemno sem vesela, da sem tokrat lahko sodelovala z Rokom Lunačkom, ki je zame ne le izjemen umetnik, ampak tudi izjemen človek … človek s srcem. Na drugi strani sem imela tudi Aleša Zibelnika, ki me res dobro pozna in tako točno ve, kakšno glasbo imam rada, kaj nenazadnje v njej tudi sama iščem. Vesela sem, da lahko sodelujem s takšnimi ljudmi.«

Novi skladbi so priložili tudi videospot, katerega je tokrat posnel Rok Breznik. Kot nam je zaupala Ina, so tega na njeno željo snemali izključno po Sloveniji in to na kar treh različnih lokacijah – Soči, na Golici in v botaničnem vrtu Pivola v Mariboru.

»Oh, snemanje je bilo res zanimivo. Odmislimo seveda 5 stopinj, kot jih je imela Soča. Na Golico smo na primeru prispeli tik po nevihti, posledično je bilo seveda vse mokro. Hoditi v obleki v hrib in to v spolzkih čevljih je bila skorajda misija nemogoče, ampak nekako mi je uspelo« nam v smehu še zaupa Ina.

Ina Baš ONLINE

FB: https://www.facebook.com/inabasmusic/

IG: https://www.instagram.com/inabasofficial/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij