Novice

Ina Baš predstavlja svojo drugo pesem 'Moj mali'

Objavljeno:

Mlada pevka Ina Baš po debitantskem singlu 'Druga', ki ga je predstavila v poletnih dneh, predstavlja novo pesem živahnih ritmov 'Moj mali'.

Pri ustvarjanju nove glasbene zgodbe je Ina sodelovala z enako ekipo kot pri prvi skladbi, tako se kot avtorja glasbe podpisujeta Rusko Richie in Aleš Zibelnik, besedilo za živahno melodijo je napisala Saša Lendero.

K snemanju spremljevalnih vokalov je Ina povabila odlično Manco Špik, moški del pa je odpel Aleš Zibelnik.

 »Pesem je poklon vsem fantom, ki z vsem srcem ljubijo svoje dekle. Všeč mi je bila ideja o pozitivni in romantični pesmi, vendar plesnih ritmov. Upam, da bodo poslušalci enako dobro sprejeli pesem, kot so 'Druga', še bolj si pa želim, da bodo novo pesem začutili in ob njej zaplesali.«

O novi pesmi je pevka povedala, da ji je več kot pisana na kožo, saj je sama energična in uživa pri ustvarjanju plesnih ritmov. »Življenja brez glasbe, plesa in predvsem petja si ne znam več predstavljati,« je še povedala Ina.

 

Ina Baš na družabnih omrežjih:

Instagram: https://www.instagram.com/ina_bas1/

Facebook: https://www.facebook.com/inabasmusic/...

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij