Novice

Dejan Dogaja zapel Ani Klašnja

Objavljeno:

Dejan Dogaja, ki je leto in pol nazaj zakorakal novim izzivom in samostojni glasbeni karieri naproti, ne počiva niti za minuto. Medtem ko s svojim DOGAJA BANDOM večino časa preživi na glasbenih odrih širom Slovenije, je neustavljivi Dejan Dogaja našel čas tudi za ustvarjanje nove glasbe. Poleg dveh priredb, ki jih je tekom decembra že predstavil, danes, ob svojem 29. rojstnem dnevu, v svet pošilja svojo PRVO BALADO: NAJLEPŠA SI, KO ZASPIŠ.

"Publika me sicer pozna po bolj zabavnih, poskočnih ritmih, ampak tudi jaz imam nežno plat. Jutri bom star 29 let - odraščam, in mislim, da se to pozna tudi v glasbi. Seveda ostajam v zabavnih vodah, to znam najbolje in v tem najbolj uživam," pove vedno nasmejan Dejan in doda: "Če bi me pred petimi leti vprašali, ali bom kdaj izdal ljubezensko balado, bi vas verjetno debelo pogledal (smeh), sedaj pa se mi zdi, da je čas tudi za ta korak. Marsikoga bom presenetil."

ŽELEL SEM NAJBOLJŠE, ZATO SEM POKLICAL ANO

"Ko mi je avtor pesmi Alex Volasko pesem prvič pokazal, sem takoj vedel, da moram v videospot vključiti balerino. In ker sem želel najboljšo, sem poklical Ano. Mislim, da je ona definicija baleta v Sloveniji, res je izjemna plesalka in oseba. Najbolj pa me je presenetila njena pristnost in preprostost. Točno takšna, kot jo gledamo pred malimi ekrani, je tudi v realnem življenju. Sam to zelo cenim in res sem vesel, da se je odzvala mojemu povabilu," o sodelovanju z balerino pove Dejan. Videospot so posneli na idilični lokaciji v Goriških brdih, v dvorcu Gredič, z že uigrano ekipo Globus Videos. Poleg Ane Klašnja pa v videospotu nastopa tudi Dejanov DOGAJA BAND in zapeljiva saksofonistka Nina Klinar. Pod melodijo in besedilo se torej tokrat podpisuje Alex Volasko, aranžma pa je delo Alena Klepčarja (DonAllen studio).

 

DECEMBER JE ZA DEJANA NAJLEPŠI MESEC

Dejan obožuje december, navdušen je nad prazniki, najbolj pa se seveda veseli svojega rojstnega dne. "Praznujem že cel mesec, najprej sem rojstni dan pripravil za prijatelje, prejšnji teden sem praznoval z družino, v soboto pa me moji najbližji peljejo na izlet presenečenja. O slednjem vem samo to, da gremo na letalo. Ko se vrnemo v Slovenijo, pa nas z DEJAN DOGAJA BANDOM čaka ogromno nastopov. To je zame najlepši možen zaključek leta. Novo leto bomo pričakali na Bledu, zato vabljeni vsi, ki si želite zabave in nepozabnega vstopa v novo leto," še pove Dejan.

-------------------------------------------------------------------------------

DEJAN DOGAJA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/dejan.krajnc

IG: https://www.instagram.com/dejan_krajnc/

YT: https://www.youtube.com/channel/UC0u8Ew-G37BmlXDmtGe2cgg

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@dejankrajnc?is_from_webapp=1&sender_device=pc

WEB: https://dejandogaja.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij