Novice

Clemens predstavlja novo glasbeno zgodbo ‘Poletel bi’

Objavljeno:

Pod avtorstvo nove pesmi se Clemens podpisuje v celoti in je ustvarjena v glasbenikovem ‘good vibe’ slogu, o kateri je povedal: "Pesem predstavlja mene in vse stvari, ki so mi všeč. Dobra hrana in pijača, sem namreč velik ljubitelj sushija in vrhunskih penin, vedno pa sem seveda tudi rad v dobri družbi prijateljev in deklet.

Vsestranski umetnik je soustvarjal tudi novo videopodobo, ki je bila posneta na dveh različnih lokacijah, v Konjeniškem klubu Cavallo in Vrtnemu centru Eurogarden.

Snemanje je bilo nadvse zabavno. V Konjeniškem klubu Cavallo so me v nekaj minutah naučili ježe konja brez sedla. Prvič sem jezdil konja brez sedla in moram reči, da je občutek neverjeten. Prvotno je bilo mišljeno, da bom jezdil kobilo, vendar je imela očitno slab dan (smeh) in ni pustila, niti da se ji približam, tako da smo snemanje ježe posneli s čudovitim belim konjem s katerim sva se takoj ujela in sem mu lahko zaupal, on pa meni,” je o snemanju povedal Clemens in nadaljeval: “V rastljinaku pa so mi prijazno pomagali ustvariti skriti svet pod rastlinjem, kjer se lahko zgodi karkoli in kjer sem se počutil zares sproščenega.

V videu ob Clemensu poleg njegovih prijateljev, Matevža Derende in Luka Cvetičanina, ki sta pred kratkim postala nova člana njegove spremljevalne skupine, nastopa simpatična vizažistka Maja Železnik.

To ni blo snemanje, to je bila prava žurka! Kot pravi pesem ‘družba tuki začenja se, kam gremo noben ne ve, glavn da spontano je’, si moramo življenje vzeti bolj sproščeno, ne tako resno in bo vsem lažje. To je tudi sporočilo in ideja pesmi: zabava s prijatelji, kjer se lahko zgodi karkoli.”

Z novo skladbo Poletel bi je Clemens želel prikazati trenutek spontanosti v krogu prijateljev, kjer se ne obremenjuje z ničemer in uživa v stvareh, ki ga osrečujejo. Pesem je nastala ob druženju z novonastalo spremljevalno skupino, ki ga bo spremljala na prihajajočih nastopih.

Po uspešnih gostovanjih po Sloveniji z muzikalom Briljantina in osebno uspešnem preteklem letu, Clemens v novo leto vstopa z povsem novo skladbo in videospotom, ki bo začrtala nov začetek v velikem slogu.

    Clemens na družbenih omrežjih:

    Clemensovi singli:

    Share & follow.

    We are a kick*ss major record label and much more

    e-novice Prijava

    Naročite se na naše novice

    Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij