Novice

Angelski videospot Tilna Lotriča

Objavljeno:

Dober teden je minil od premiere angelske skladbe odličnega Tilna Lotriča, kateri tokrat, dan pred velikim koncertom v Besnici pri Kranju, prilaga tudi poročni videospot.

Od opojnega Vina in sladke Jagode do Angela in pravljične poroke. Ko tako pogledamo Tilnovo sosledje skladb, ne moremo mimo ugibanja, ali ni nemara že to samo po sebi ljubezenska zgodba. Kot se je na premieri radia Aktual pošalil moderator Klemen Bunderla »sladkim grehom sledi pokora!«. Gre torej za premišljeno izbrano sosledje ali zgolj naključje?

»Bi rekel, da gre za naključje, a so me ravno pred kratkim poučili, da naključij ni, saj se vse zgodi z razlogom,« nam z nasmeškom zaupa Tilen in doda, da čeravno tega vrstnega reda ni planiral, se je res odlično izšlo.

 

Če ne zajokam, je ne vzamem

Ključ do uspeha skladbe je po besedah Tilna med drugim prava ekipa. Kot nam je zaupal, je za vsakega izvajalca še kako pomembno, da ima za sabo ekipo, ki točno ve, kaj si želi, četudi tega morda ne ve niti sam. »To je ta prednost, ko z nekom sodeluješ dalj časa – bolj te pozna, kot poznaš samega sebe. Spomnim se trenutka, ko sem Angela prvič slišal. Nino Ošlak mi ga je zaigral na klavir … in jaz sem zajokal. Takrat še ni bilo besedila, prevzela me je že zgolj melodija. Takoj sem vedel, da je to MOJA skladba. Pri meni je namreč tako, da če pesem ob prvem poslušanju ne izvabi iz mene čustev, ni moja. Če ne zajokam, je ne vzamem. Nato sem Igorju Pirkoviću povedal, o čem želim govorit in ustvaril je resnično magično besedilo. Gre za popoln paket.«

Angelska poroka in polomljena krila

Videospot, ki je tudi tokrat delo fotografa in snemalca Luka Blatnika, je tokrat resnično internacionalen. Posnet na treh različnih lokacijah, v treh različnih državah, s krili iz Beograda in igralcema iz Dominikanske republike. ''Povsod smo bili, tako kot angel!« se pošali Tilen.

V njem tokrat spremljamo simpatičen mlad par, ki nas popelje v svojo zgodbo ljubezni. Poročna tematika, za katero Tilen upa, da se bo dotaknila src vseh zaljubljencev in si jo bodo tako izbrali tudi za poročni ples.

 

Vabljeni k ogledu videospota:

https://www.youtube.com/watch?v=xepzXVuDxbI

 

A seveda vsako snemanje prinaša tudi svoje (zabavne) pripetljaje in nič drugače ni bilo tudi tokrat. Vse od zgubljanja po italijanskih plažah in vetru, ki je kar nekajkrat skoraj odpihnil vlečko pa do sumljivih pogledov carinikov ob prevažanju gromozanskih kril, ki so zasedla skoraj ves avto.

»Sploh naporno je bilo na Pagu! Pomislite, prvi kadri so se snemali pri skoraj 40 stopinjah. Z Luko sva bila »natovorjena« do konca. Spredaj nahrbtniki, v rokah kovčki, na ramenih ogromna krila in gremo po skalah v hrib … seveda so se krila polomila. Ampak bilo je vredno vsake kaplje potu; Angel je zdaj tu in upam, da bo poslušalcem in gledalcem všeč tako kot meni in moji družini.''

TILEN LOTRIČ ONLINE

FB: https://www.facebook.com/tilenlotic/

IG: https://www.instagram.com/tilenlotric/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij