Dogodki

Depeche Mode Spirit Party

Objavljeno:

[GALLERY_115]Legendarna skupina Depeche Mode se vrača po skoraj petletnem premoru. Z novim singlom, albumom in turnejo Global Spirit Tour, v sklopu katere se bodo ustavili tudi pri nas. 17. marca izide album Spirit, ki mu boste lahko že dan kasneje na klubski jakosti slišati v ikoničnem klubu K4, ki je zadnji uraden Depeche Mode party ob izidu albuma, gostil že davnega leta 1993.

Za soundtrack noči bodo poskrbeli didžeji Thor, M@eva, Tomo in Gaps, rdeča nit pa bo seveda diskografija skupine Depeche Mode.

Znalci iz ekipe Q Magazine so 14. studijski album skupine Depeche Mode sicer ocenili kot najbolj energičnega doslej, na prihajajoči turneji pa na 34 koncertih v 21 državah pričakujejo več kot 1,5 milijona obiskovalcev. Sturnejo štartajo 5. maja v Stockholmu, v Ljubljani pa se bodo še sveži in že dobro uigrani oglasili le devet dni kasneje, v nedeljo 14. maja.

Spirit Album Trivija:
=> Album bo izšel na dvojnem Cdju v Deluxe izdaji
=> Na njem bo 5 predelav
=> Albumu bo dodana 28-stranska knjižica z ekskluzivnimi vsebinami
=> Na vinilu bo album izšel na dveh 180-gramskih ploščah, na katerih bodo skladbe standardnega albuma in posebna Spirit izdaja
=> Ovitek in fotke so delo dolgoletnega kolega in priznanega oblikovalca Antona Corbijna
=> Bend je pri ustvarjanju novega albuma prvič sodeloval s producentom Jamesom Fordom (Foals, Florence & The Machine, Artic Monkeys)

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij