Prihod

Vesoljci so ponovno na Zemlji. A kakšni so njihovi nameni in kako se bo na to odzvalo človeštvo? Prihod je provokativen znanstveno-fantastični triler z Amy Adams in Jeremyjem Rennerjem v glavnih vlogah.

Prihod
Prihod
Arrival (2017)

Opis

Prihod je provokativen znanstveno-fantastični triler priznanega režiserja Denisa Villeneuvea (Sicario: Onkraj zakona, Ugrabljeni). Ko se na Zemljo spustijo neznani leteči predmeti, polkovnik ameriške vojske Weber (Forest Whitaker) zbere elitno ekipo , v kateri sta tudi strokovnjakinja za lingvistiko Louise Banks (Amy Adams) in fizik Ian Donnelly (Jeremy Renner), s katerimi se lotijo raziskovanja. Medtem ko je človeštvo na robu svetovne vojne, Bank in ekipa v tekmi s časom iščejo odgovore. V nepričakovanem preobratu Louise tvega ne le svoje življenje ampak preživetje celotnega človeštva.

Igralci

RežiserDenis Villeneuve

VlogeAmy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker

ScenarijEric Heisserer, Ted Chiang

Za več informacij nam pišite!


e-mail

Izdal Menart Datum izida (DVD): 24.03.2017 Datum izida (Blu-ray): 24.03.2017

Vaše želje ali vprašanja nam sporočite preko kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Kontakt

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij